Post Reply

[Q] Wifi not working after HyperdriveOTA update

OP sammorin22

1st March 2014, 05:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I am new to this forum but not to the rooting and custom rom community, so I don't know if this is posted in the wrong section of the forum. I have a Verizon Galaxy Note 3 running Safestrap and currently running Hyperdrive RLS4 rom. I am trying to upgrade to rls6 but the wifi wont work after I flashed it so I restored back to rls4 from my backup file. I tried flashing the rom after a clean wipe of my rom-slot-1 and the wifi works but I obviously need all my stuff, so I want to update from rls4 to rls6. After flashing the OTA zip I downloaded, it all starts up fine but the wifi will not turn on. Of course my first thought is that I need to flash modules, because that's what I always had to do with my S4. So I went to my stock rom and looked for system/lib/modules so I could copy to my external sd card and paste while on my Hyperdrive rom. Well apparently modules are no longer located there, so I have no clue what to do about this.

Am I updating wrong or am I doing any of this right? I really need some help with this...
1st March 2014, 07:32 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Colton, NY
Thanks Meter: 978
 
3,211 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by sammorin22

I am new to this forum but not to the rooting and custom rom community, so I don't know if this is posted in the wrong section of the forum. I have a Verizon Galaxy Note 3 running Safestrap and currently running Hyperdrive RLS4 rom. I am trying to upgrade to rls6 but the wifi wont work after I flashed it so I restored back to rls4 from my backup file. I tried flashing the rom after a clean wipe of my rom-slot-1 and the wifi works but I obviously need all my stuff, so I want to update from rls4 to rls6. After flashing the OTA zip I downloaded, it all starts up fine but the wifi will not turn on. Of course my first thought is that I need to flash modules, because that's what I always had to do with my S4. So I went to my stock rom and looked for system/lib/modules so I could copy to my external sd card and paste while on my Hyperdrive rom. Well apparently modules are no longer located there, so I have no clue what to do about this.

Am I updating wrong or am I doing any of this right? I really need some help with this...

Build 4 is on the older firmware and build 6 is the newest MJE firmware, you would have to use Odin to flash stock MJE, then root it and install HyperDrive. With the kernel from an older build WiFi will not turn on with a MJE ROM.
The Following User Says Thank You to airmaxx23 For This Useful Post: [ View ]
1st March 2014, 08:34 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by airmaxx23

Build 4 is on the older firmware and build 6 is the newest MJE firmware, you would have to use Odin to flash stock MJE, then root it and install HyperDrive. With the kernel from an older build WiFi will not turn on with a MJE ROM.

I couldn't find the reason anywhere. I will try that. Thank you so much
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank