FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Xposed after 4.4?..

10th March 2014, 12:01 PM |#1  
mmmajor's Avatar
OP Senior Member
Flag Charleston, SC
Thanks Meter: 62
 
More
Anybody else who updating to 4.4 noticed that after installing the xposed frameworks the hardware keys do not vibrate and long press of the home button does not work?
10th March 2014, 01:03 PM |#2  
Gwanatu's Avatar
Senior Member
Flag Apopka, FL
Thanks Meter: 102
 
More
Xposed seems to mess a lot of stuff up on TW 4.4 right now unfortunately.
The Following User Says Thank You to Gwanatu For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 02:08 PM |#3  
Towle's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Minnesota
Thanks Meter: 1,880
 
More
I'm using xposed on 4.4.2 with no issues. I'm only using it for the Greenify experimental features though.
The Following User Says Thank You to Towle For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 02:17 PM |#4  
Compusmurf's Avatar
Senior Member
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 235
 
More
you have a module installed that's broken.

List your modules and maybe we can narrow it down.
The Following User Says Thank You to Compusmurf For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 02:49 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
I noticed after installing stock/rooted 4.4.2 that my MW Manager module doesn't work anymore. I can still go into it to select the apps to show up in the Multi-Window and reboot. But the apps don't show up. What gives?! Anybody have a solution?

Thanks in advance
The Following User Says Thank You to melvnx For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 04:07 PM |#6  
mmmajor's Avatar
OP Senior Member
Flag Charleston, SC
Thanks Meter: 62
 
More
Quote:
Originally Posted by Compusmurf

you have a module installed that's broken.

List your modules and maybe we can narrow it down.

Thanks, I have: App Settings, Wanam Xposed, Xposed Additions & Xblast..
10th March 2014, 04:10 PM |#7  
Compusmurf's Avatar
Senior Member
Flag Tampa, FL
Thanks Meter: 235
 
More
Xposed Additions

remove this and I'll bet your issue is fixed.
The Following 2 Users Say Thank You to Compusmurf For This Useful Post: [ View ]
10th March 2014, 06:40 PM |#8  
mmmajor's Avatar
OP Senior Member
Flag Charleston, SC
Thanks Meter: 62
 
More
Quote:
Originally Posted by Compusmurf

Xposed Additions

remove this and I'll bet your issue is fixed.

Worked like a charm thanks so much!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes