Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Verizon G2: Restricted Access Changed - TMo SIM

OP HotShotAzn

10th March 2014, 03:57 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
413 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Got this error message when using a TMo SIM in a Verizon G2. I've only seen one thread about this for the G2.

Verizon G2s are SIM unlocked, right? So it shouldn't be a problem? I can put the TMo SIM in a TMo branded S2 and get full bars. I even tried the same SIM in a Verizon Galaxy S3 and got full bars.

I'm on VS98012B
10th March 2014, 06:26 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 22
 
413 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
As a follow up, I went into available networks and this time, TMobile at AT&T show up. I tried setting it to WCDMA and GSM but it wont register on the TMobile network.

This is a location that I can normally get LTE.
10th March 2014, 08:31 PM   |  #3  
player911's Avatar
Recognized Developer
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 923
 
6,894 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
Donate to Me
More
The VERIZON model is GSM unlocked. Says your on 12B so you should be good. You should be able to just pop and go. I don't have much experience with it but you would have to select GSM in the Network Settings.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes