Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

[Q] Placing a call breaks Audio in any Rom

OP Phizban

12th March 2014, 08:23 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Hey, so I am hoping someone can shed some light on an issue I am suddenly having, in short my audio is entirely broken after trying to place a call in any rom. The only thing that restores it (sometimes) is flashing back to the JB stock version, and calling does not work there either (though sometimes trying to place a call does not break the audio entirely)

It started while I was using the Blue Lightening rom - had been working fine for weeks and then suddenly no sound without any seeming cause.

What I have tried:
-Wiping everything
-Flashing countless roms
-Flashing (and using ODIN) back to several different stock ICS/GB/JB
-Disassembling the entire phone and checking all connections and components

Anyone have any ideas as to what could be going on?

I was really hoping to wait and upgrade to the S5... but that's still probably a month away and I really need a phone that works.... as a phone
13th March 2014, 07:47 PM   |  #2  
drewfs7270's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Do you have correct radio?

Sent from my skyrocket using Tapatalk
13th March 2014, 07:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by drewfs7270

Do you have correct radio?

Sent from my skyrocket using Tapatalk


Yeah, and I have tried multiple radios.
13th March 2014, 08:10 PM   |  #4  
drewfs7270's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Have you tried posting on blue lightening Rom site? Maybe you were using wrong recovery?

Sent from my skyrocket using Tapatalk
13th March 2014, 08:11 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by drewfs7270

Have you tried posting on blue lightening Rom site? Maybe you were using wrong recovery?

Sent from my skyrocket using Tapatalk


No, but as I said this is the case with all Roms, and I had been using Blue lightening for months with no problem.
13th March 2014, 08:23 PM   |  #6  
drewfs7270's Avatar
Member
Thanks Meter: 10
 
57 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Are you on at&t skyrocket? I was just browsing for info on blue lightening Rom in the search bar when I originally found your post? I notice when I got on the website that Thddude was dev so that perked my interest. I wish I could help you with your radio problems. I've been using new KitKat dirty unicorns Rom and it works great for skyrocket. Good luck on your phone, sorry I couldn't help.

Sent from my skyrocket using Tapatalk
Last edited by drewfs7270; 13th March 2014 at 08:50 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes