FORUMS

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello,

I recently installed the Omega Rom Kit Kat 4.4.2 v19 on my Samsung Galaxy S3 International.

All works very well.

Except that whenever I pick up / receive a phone call, there is no sound, no voice, no nothing.

To fix the issue, I need to uninstall SuperSu, reboot, and reinstall it as a system app and then reboot (currently 1.93).

Then the calls work as they should.

However if I reboot the phone, I need to re-uninstall SuperSu, re-reboot, re-reinstal is as a system app and so forth.

Is there a no permanent fix for this issue?

This is my first post and I cannot post on Omega Rom Kit Kat 4.4.2 v19 development thread

I did not have this issue with Omega Rom 4.3.

Thank you for your help!
14th March 2014, 09:52 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Please help
20th March 2014, 07:18 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Please help
20th March 2014, 10:56 AM |#4  
eatsleep's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
More
Try a different super user management app but do search on it how to do it.
It may be a ROM only problem, try a different ROM, read or report to rom's thread
The Following User Says Thank You to eatsleep For This Useful Post: [ View ]
24th March 2014, 01:19 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by eatsleep

Try a different super user management app but do search on it how to do it.
It may be a ROM only problem, try a different ROM, read or report to rom's thread

Hi Eatsleep,

Thank you for your reply!

I tried other super user management and it did not fix the issue

It is probably a ROM problem. I cannot report to the ROM's thread, I am not allowed to yet
24th March 2014, 05:54 AM |#6  
LS.xD's Avatar
Senior Member
Flag Lübeck
Thanks Meter: 961
 
Donate to Me
More
Sign
Quote:
Originally Posted by spymonkey

I have the same question too.


You tried different SuperUser applications but the problem stays will probably mean that its rom related in your case. Have you read the specific rom thread if some other user or one of the devs reported the same issue? If you need a instant solution --> change rom to (more) stable one
@eatsleep i clearly have read your post, but as the question came up again i felt so free to answer...
Last edited by LS.xD; 24th March 2014 at 05:58 AM.
The Following User Says Thank You to LS.xD For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes