FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Been trying to root my DNA for the past 2 weeks and followed the Rumrunner instructions perfectly, as far as I can tell. But every time I run it, it gets 5 minutes in and says 'connection failed.' Any idea what the problem is/how to fix it?
14th March 2014, 03:10 PM |#2  
RLGL's Avatar
Senior Member
Flag Stillwater
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by drummerboy814

Been trying to root my DNA for the past 2 weeks and followed the Rumrunner instructions perfectly, as far as I can tell. But every time I run it, it gets 5 minutes in and says 'connection failed.' Any idea what the problem is/how to fix it?

Try dis able anti virus and firewall
14th March 2014, 08:58 PM |#3  
Senior Member
Flag Amston
Thanks Meter: 157
 
More
Like mentioned above something is either blocking your network or your not connected to a network.

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
16th March 2014, 02:45 AM |#4  
thayl0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 149
 
Donate to Me
More
Or you can go with the more simple way and use firewater.
16th March 2014, 04:38 AM |#5  
.torrented's Avatar
Senior Member
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,484
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thayl0

Or you can go with the more simple way and use firewater.

www.firewater-soff.com
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes