Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sony Apps FC

OP ezraghz

15th March 2014, 09:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Palembang
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Hello, so my xperia c has been running good for a while.. until recently my default sony apps (walkman, album, movies) closes each time i open it. My phone is rooted and i tried factory data reset once. But it still happens..

Also, my mx player app subtitle is broken. the sub shows but in just lines and outside of the screen.
Sorry for my bad english, i hope this can be fixed.

EDIT: Google Chrome and Google+ also fc. this also happened before i reset the phone.
Last edited by ezraghz; 15th March 2014 at 09:34 AM.
15th March 2014, 12:14 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 118
 
201 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by ezraghz

Hello, so my xperia c has been running good for a while.. until recently my default sony apps (walkman, album, movies) closes each time i open it. My phone is rooted and i tried factory data reset once. But it still happens..

Also, my mx player app subtitle is broken. the sub shows but in just lines and outside of the screen.
Sorry for my bad english, i hope this can be fixed.

EDIT: Google Chrome and Google+ also fc. this also happened before i reset the phone.

If you repair your software with Sony PC Companion, everthing will be fine
19th March 2014, 05:06 PM   |  #3  
palimatix's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 530
 
1,157 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Question is what causes it?

From my experiences:

1. Either you delete some root apps from titanium for example. ( Am still trying hit n trial to check which particular root app causing the issue. )

2. If i install Clean Master or any other cache cleaner app then it delete some cache from somewhere its not supposed to after which Chrom Album and all the ****es starts giving FC.


Others please diagnose and share your experiences too when these FCs are getting triggered
20th March 2014, 08:25 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I often had this issue. I have rooted Xperia C with all apps moved to SD. I hope the mounting of SD makes the problem.. I tried removing and replacing the SD and restarting the phone few times solved the issue at least for me.

Sent from my C2305 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes