Post Reply

[APP][2.3.3+] Finger Scanner - use camera to scan fingerprint

OP Luke3

18th March 2014, 12:39 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010


Hi everyone!

Recently I've created my new Android app and today I'd like to introduce it!

Finger Scanner - app simulating a fingerprint scanner that might be used to prank your friends or to unlock your device in a unique way!

Unlike other similar apps it has no secret button what so ever. It uses built-in camera to detect whether you cover the camera lens and runs special algorithms to determine whether to unlock your phone.

Main features:
- lockscreen replacement,
- override home button (compatible with launchers)
- two different scan working modes,
- many customization options,
- scan or pin unlock mode

Google Play link: https://play.google.com/store/apps/d....fingerscanner


Screenshots:




Video:
Last edited by Luke3; 26th April 2014 at 09:38 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Luke3 For This Useful Post: [ View ]
20th March 2014, 10:03 PM   |  #2  
nathandrake's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Testing

Enviado desde mi ALCATEL ONE TOUCH 6033A mediante Tapatalk

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------



I have and error.

Enviado desde mi ALCATEL ONE TOUCH 6033A mediante Tapatalk
20th March 2014, 11:01 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Thanks for your comment. This error is caused by data overload. You either are clicking on scanning area too fast or your phone can't handle the scanning time that you've set (which shouldn't be the case for your Alcatel OT-6033A). Did you manage to unlock it anyway?
21st March 2014, 03:52 AM   |  #4  
nathandrake's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
I could unlock my device without problems but the same message alway appears to me.

Enviado desde mi ALCATEL ONE TOUCH 6033A mediante Tapatalk
22nd March 2014, 01:41 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Hmm thats really wierd, i'll look into it
Last edited by Luke3; 23rd March 2014 at 01:44 AM.
The Following User Says Thank You to Luke3 For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2014, 01:44 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I've updated the app hopefully fixing this issue.
Last edited by Luke3; 23rd March 2014 at 01:47 AM.
The Following User Says Thank You to Luke3 For This Useful Post: [ View ]
23rd March 2014, 04:16 AM   |  #7  
nathandrake's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Great, my problem has solved thanx for your support and great app.

Greetings from México

Enviado desde mi ALCATEL ONE TOUCH 6033A mediante Tapatalk
31st March 2014, 08:46 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Today I,ve updated my app to version 1.2 adding option to set custom wallpaper and to override home button. This option is marked as experimental (on Android version 4,0+) but after overriding home button you should still be able to use your own launcher without issues
20th March 2014, 08:13 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 41
 
24 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Thanks. If you like it, please consider rating it on play store
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Apps and Games by ThreadRank