FORUMS

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

Xposed Framework Updated to v65

Xposed Framework is an extremely popular modification platform for Android, so much so that we included … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Had this phone for about 1 week now. Everything been fine until today. I tried to take a few pictures, but I couldn't. Received an a pop up with "Cannot connect to camera" I'm not sure what's causing this issue, I cleared the data/cache on it and still occurs. Is there any solution to this issue?
Thank you.
18th March 2014, 08:15 AM |#2  
zg85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 232
 
Donate to Me
More
I have exactly the same situation.. But it's weird - ported LGCamera works without errors, other apps (market or aosp based) throw error. Sometime clear app data help, but only sometimes..
It could be hardware problem?
18th March 2014, 08:38 AM |#3  
Senior Member
Flag Notting Hill, London
Thanks Meter: 107
 
More
I've had this happen when I was on an older CM11 nightly.I did have to preform a clean install to fix the problem.
18th March 2014, 08:49 AM |#4  
zg85's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 232
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xxxrichievxxx

I've had this happen when I was on an older CM11 nightly.I did have to preform a clean install to fix the problem.

18/03? It didn't helped.. I was testing old and newest ROMs - same situation I think it could be some hardware problem - currently I have version from Singapore build at 02/2014

EDIT#1
Weird.. I will go back to stock - test, then install custom ROM.. Something go wrong - when I'm using ported LGCamera.apk in CM/Slim/PA it's working, other camera apps - don't..
Last edited by zg85; 18th March 2014 at 12:21 PM.
19th March 2014, 12:10 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I guess I found out the issue of why it was being caused. I also have a Nexus 5 and both had the APP Flashlight by Go Launcher. Seems to me when I downloaded and used it couple of times it caused my camera not to work on both phone. Uninstalled it and now it's working fine with now issues. I'm not sure if you guys also have a flashlight app, but maybe you can give it a try.
19th March 2014, 01:04 AM |#6  
Senior Member
Flag rutland vt
Thanks Meter: 7
 
More
I got a replacement g2 from my insuarance and from the box mine done the same thing i tried every app i could find one day i flashed a diffrent rom and was bored. Clicked on my cam and it worked went back to my stock backup for my updatez and it wouldnt connect found out its was a software isse broken software from the factory i put a new stock rooted rom on and good as new. Mine was down. For about a month whrn i notticex what was wrong i thouvht i had a hardware failure but it wasnt there is always a chance of a bad cam but also some app like certain flashlights do take over your hardware if uve rooted and the phone is new goback stock unroot and have swapped
13th May 2015, 08:53 AM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
THANKS,I got the same problem and after I deleted the Go Flashlight the camera worked again!
3rd July 2014, 08:35 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Here's a thought. After a new rom anybody feel there is a dial pad code to bridge the connection gap.
30th May 2015, 11:15 PM |#9  
corrsea's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 663
 
More
Same issue. Go flashlight solved thanks to this thread.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes