Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Android 4.4.2

OP bog3nator

19th March 2014, 12:31 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
1,807 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Have a nexus 5 Sony watch wouldn't stay connected...after a phone call to tech support sony does not support anything above 4.3...why BC no sony phones are above 4.3 at the moment....

She said there is an update coming out but didn't know when or even if it would fix the problems....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
19th March 2014, 12:43 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 3
 
72 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
I'm using it with my S3 running omnirom, which is at 4.4.2 so it's not that. There is an update coming but I doubt it would help you in itself. Mine disconnects from time to time, I've found the quickest way to reconnect is to turn Bluetooth off on the watch and back on again, it generally pairs straight away. Hopefully that will be fixed in the new version.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
19th March 2014, 01:08 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
1,807 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
This is just what she said. Mine wouldn't reconnect.... To annoying

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
19th March 2014, 02:03 AM   |  #4  
toyface's Avatar
Senior Member
Flag Derbyshire
Thanks Meter: 59
 
600 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
I'm running a Nexus 5 and had my SW 2 since December, never had issues with connection, aside from once with a botched custom Kernel. If you're not running stock, try running that, other than that I suggest faulty hardware on the watch's part

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
19th March 2014, 02:25 AM   |  #5  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 9
 
74 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
My SW2 and Nexus 5 work great together, no connection issues. I've had this combo for 2-3 months now.
19th March 2014, 11:30 AM   |  #6  
Penguwin's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
29 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by FANdroid

My SW2 and Nexus 5 work great together, no connection issues. I've had this combo for 2-3 months now.

^Same here... Sony SW2 with Nexus 5 (4.4.2) and haven't had any issues with bluetooth connectivity. As others mentioned, resetting the watch or unpair and re-pairing would be the first things I would try.

Best of luck... let us know how it goes.
19th March 2014, 02:37 AM   |  #7  
uh60james's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 63
 
381 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Same setup here. Nexus 5 and Android 4.4.2, everything is working great. Have you tried resetting the watch to stock?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
19th March 2014, 04:58 AM   |  #8  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
1,807 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Tried 2 different watched.. Bluetooth works fine.. Use Bluetooth headphones to work out with and those never get disconnected.

Reset the watch multiple times.. Would work and then lose connection even though the app still shows connected.. The apps would not communicate with my phone

She did say they were getting a lot of complaints about my issue as well.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Last edited by bog3nator; 19th March 2014 at 05:05 AM.
19th March 2014, 03:27 PM   |  #9  
OP Senior Member
Flag Lubbock
Thanks Meter: 375
 
1,807 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Done that. I should say that I got a pebble and have 0 issues.. Don't know why it was not working,, tried 2 different ones from 2 different stores.. Bc of that sony refused to even send me another.. They pretty much forced me to return it

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
21st March 2014, 11:05 AM   |  #10  
bdjam2's Avatar
Member
Flag Bronx
Thanks Meter: 13
 
61 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Try again? Some Sony phones were updated to 4.4.2 today.

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes