Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,673 Members 40,945 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Samsung Galaxy S5 Weather Widget

Tip us?
 
Rishabh-The Developer
Old
#1  
Rishabh-The Developer's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 37
Join Date: Dec 2013
Location: delhi
Thumbs up Samsung Galaxy S5 Weather Widget

Wait is over,Here it is :

https://docs.google.com/uc?id=0B2tlK...xport=download

1.) Install this apk file and click done(don't open).
2.) Then go to home screen and select add widget.
3.) This widget is on last page of your phone. Bring it to your Home Screen.
4.) It shows an error but no worry. Tap on Widget and Select your City.
5.) Now you can see "Galaxy S5 Weather Widget". Enjoy !!

Hit (Thanks) if i helped you.
The Following User Says Thank You to Rishabh-The Developer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kevalthakkar
Old
#2  
kevalthakkar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 219
Join Date: Sep 2013
Location: ahmedabad

 
DONATE TO ME
Bro ....already post in themes & apps forum.....

Sent from my Micromax A116i using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kevalthakkar
Old
#3  
kevalthakkar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 219
Join Date: Sep 2013
Location: ahmedabad

 
DONATE TO ME
[QUOTE=kevalthakkar;51285439]Bro ....already posted in themes & apps forum
The Following 2 Users Say Thank You to kevalthakkar For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Kaustav Sarkar
Old
#4  
Kaustav Sarkar's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 30
Join Date: Apr 2013
Location: Kolkata
Its also ported in a custom rom.........
 
WalkerBales
Old
#5  
WalkerBales's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 351
Posts: 826
Join Date: Nov 2013
Location: New Delhi
Quote:
Originally Posted by Kaustav Sarkar View Post
Its also ported in a custom rom.........
Which ROM ??
 
Kaustav Sarkar
Old
#6  
Kaustav Sarkar's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 30
Join Date: Apr 2013
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by WalkerBales View Post
Which ROM ??
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2682383
 
AKSHATYOYO
Old
(Last edited by AKSHATYOYO; 11th April 2014 at 09:52 AM.)
#7  
Junior Member
Thanks Meter 8
Posts: 7
Join Date: Mar 2014
Location: Aligarh
Default Another Method

Here's another method to add cities without any problem


1.Download simple YA Weather [SHYATX LTD.]
2.Install it and add your city
3.Now use TITANIUM BACKUP PRO to backup the app
4.uninstall YA Weather
5.install the above given app
6.now don't open the app and go to tiatnium backup pro
7.restore the backup [DATA ONLY]
8.GO to homescreen add the widget
9.You will see that the city is pre set
10.ENJOY

credits

aeyan ashraf [guided me through xda]
The Following User Says Thank You to AKSHATYOYO For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
adityagulavani
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Jun 2013
Default Works Like Charm!

Thanks!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes