Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,327 Members 44,909 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Porting from Moto X

Tip us?
 
jakereeves31
Old
#1  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Default Porting from Moto X

In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 441
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
see this thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2682919
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jakereeves31
Old
#3  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by danger2u View Post
So I'd have to flash that ROM and it would be like my stock ROM but it's really the Moto X stock ROM?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 441
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
In other to get a Moto X ROM working on my Maxx how would I go about doing that?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
So I'd have to flash that ROM and it would be like my stock ROM but it's really the Moto X stock ROM?

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
yes without some stuff from Droid maxx
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jakereeves31
Old
#5  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by danger2u View Post
yes without some stuff from Droid maxx
Then I'd be able to flash any Moto X ROM, but not any Maxx ROMs? Sorry for all the questions. I just want to be clear.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
 
danger2u
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 63
Posts: 441
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
Then I'd be able to flash any Moto X ROM, but not any Maxx ROMs? Sorry for all the questions. I just want to be clear.

Sent from my DROID MAXX using Tapatalk
since u have bootloader unlocked and twrp recovery yes u can flash any PORTING ROM from Moto x
id u don t like lit u can go back on stock
The Following User Says Thank You to danger2u For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
bigv5150
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 196
Posts: 692
Join Date: Jan 2011
Yes and no one major issue is on screen capacitive buttons.
 
thetigerag
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Anybody tried stock rooted moto x rom 4.4.2? If so does everything work well? Specifically active notifications?

Sent from my XT1080 using Tapatalk
 
jakereeves31
Old
#9  
jakereeves31's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 252
Posts: 1,234
Join Date: Feb 2011
Location: Brawley, California
Quote:
Originally Posted by thetigerag View Post
Anybody tried stock rooted moto x rom 4.4.2? If so does everything work well? Specifically active notifications?

Sent from my XT1080 using Tapatalk
Yeah, works the same as stock Droid Maxx except you'll have the onscreen navigation bar thing. I was on it and then flashed the Slim ROM and it's running pretty well.

Sent from my Droid Maxx pretending to be a Moto X
 
thetigerag
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by jakereeves31 View Post
Yeah, works the same as stock Droid Maxx except you'll have the onscreen navigation bar thing. I was on it and then flashed the Slim ROM and it's running pretty well.

Sent from my Droid Maxx pretending to be a Moto X
Wonder if there is a patch for that

Sent from my XT1080 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes