Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Windows RT] Change User Agent String Surface 2

OP batinica

23rd March 2014, 10:46 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2009
Hi, just wondering if it is possible to change the user agent string of the surface 2 (running windows rt 8.1)?
24th March 2014, 08:20 AM   |  #2  
Recognized Developer
Flag Seattle
Thanks Meter: 2,782
 
5,862 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Yes of course, same as it is on any recent version of IE.

Developer Tools (hit F12 - that is, Fn+PgDn if you have a Touch or Type cover - or go to the Tools menu) -> and then scroll down on the left side until you get to "Emulation" or some such thing (icon should liike like a phone and/or tablet, I think). There's options there to use one of many common UASs or to use a custom one.

Obviously, this assumes desktop mode. The "immersive" browser is crippled, just like pretty much all mobile browsers.
The Following User Says Thank You to GoodDayToDie For This Useful Post: [ View ]
24th March 2014, 10:02 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2009
Thanks, that worked perfectly!

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
change user agent string, surface 2, user agent string, windows rt
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes