Post Reply

could use some help PLEASE!!!

OP happyhourtx

24th March 2014, 02:45 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
unless im blind, or stupid, i am unable to find the answer to my problem.

ok. here we go.
i rooted my TMO SGS4 using CF-auto root. everything was fine. decided i would install latest WICKED ROM, phone was very buggy. so i figured, screw itt, ill just go back to stock. thats where the problems have started.
i have latest TWRP instaleled. i am rooted. but im not on stock. not sure what im on. but WIFI no longer will turn on. phone takes about 10 minutes to boot anytime i turn it off. i just want to get back to OOB stock. thats it.
i have TRIANGLE AWAY but i cant seem to access it! im really hoping someone can help me.
using ODIN 3.07
i am rooted now. but just need to get STOCK!

thanks!

happyhourtx
24th March 2014, 03:54 AM   |  #2  
PanchoPlanet's Avatar
Senior Member
Flag Crooklyn
Thanks Meter: 639
 
2,465 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
You say you have twrp, first things first, after installing twrp you did a nandroid, just nandroid back to your before everything got screwed up status.
That's the #1 use for custom recovery, reverting back to a working state.

Pp.

sent from my S4 as I replace spark plugs on my Ford Escape via bluetooth.
24th March 2014, 04:32 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by PanchoPlanet

You say you have twrp, first things first, after installing twrp you did a nandroid, just nandroid back to your before everything got screwed up status.
That's the #1 use for custom recovery, reverting back to a working state.

Pp.

sent from my S4 as I replace spark plugs on my Ford Escape via bluetooth.

because im an idiot, i did not nandroid. damn it.

i followed this guide just now, and am still having issues. WIFI wont work. device is CUSTOM.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2336392

android version: 4.2.2
baseband: M919UVUFNB4
kernel: 3.4.0-440244
se.infra@sep-110 #1
wed apr 10 00:19:02 kst 2013
BUILD NUMBER: jdq39.m919uvuamdb
selinux status: permissive
device status: custom

followed what you said and still custom. stil;l takes about 5 minutes to boot up. very frustrated!
hope you can help.
24th March 2014, 05:05 AM   |  #4  
Android_Monsters's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 888
 
3,063 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Sounds like you should Odin the stock image. You can get it from sammobile.com

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app
The Following 2 Users Say Thank You to Android_Monsters For This Useful Post: [ View ]
24th March 2014, 12:23 PM   |  #5  
PanchoPlanet's Avatar
Senior Member
Flag Crooklyn
Thanks Meter: 639
 
2,465 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Android_Monsters

Sounds like you should Odin the stock image. You can get it from sammobile.com

Sent from my SGH-M919 using XDA Premium 4 mobile app

I second that. Odin fix back to stock, root, custom recovery, NANDROID (back up ), then try your luck with custom roms always knowing that if it gets kadywompus you can go to your B/U and start over again.

Pp.

Edit : You may have to go to Samsung official site and download the firmware from them.

Sent from my bluetooth equipped toaster using mind control.
Last edited by PanchoPlanet; 24th March 2014 at 12:36 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes