FORUMS

Analysis & Opinion

Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi there,

this is my first post bu I have been playing with my LG L5 e610v for long time. I have had installed CyanogenMod 10.1, 10.2 and 11.

This last time, I came back to the stock rom and now is impossible for me to boot into CWM.

I have tried:
  • Installing a KDZ with a rooted stock rom with CWM
  • Copying using adb and dd command many differents CWM images (6.0.28, 6.0.4.7)
  • Using rommanager app

but always the result is the same: I boot to recovery and it gets stuck in the LG logo. I have to switch off and switch on again and the stock ROM starts again, but no way to boot CWM.

I have tried even overwritting emmc_appsboot.img, but no results.

Please, could you help me? I need CWM for installing CyanogenMod again.
25th March 2014, 12:13 PM |#2  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Leverkusen-Wiesdorf
Thanks Meter: 3,934
 
Donate to Me
More
try this,extract cwm and copy the image file to your internal sd card,open terminal emulator and type following line

dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p17

than enter

after this type reboot recovery and your phone reboots to it
The Following User Says Thank You to -CALIBAN666- For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 12:29 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
It worked!! But I cannot understand... why it works using the terminal emulator and not using adb??

Thank you very much!
25th March 2014, 12:36 PM |#4  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Leverkusen-Wiesdorf
Thanks Meter: 3,934
 
Donate to Me
More
maybe anything was wrong with installer script or something,glad to see its solved.greeetz
The Following User Says Thank You to -CALIBAN666- For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 01:01 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I really dont understand. copying the img using dd works only 1 time. The second time, If I tried to boot (using key combination or writing reboot recovery in the terminal emulator) it gets stuck again in the LG logo. I have to copy again the image for start CWM again...

Any ideas why this is happening?
25th March 2014, 01:53 PM |#6  
-CALIBAN666-'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Leverkusen-Wiesdorf
Thanks Meter: 3,934
 
Donate to Me
More
have u tested with format system before flash cwm,maybe there is a weird rest from an programm or something which blocked,but i never have see it?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes