Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,116 Members 46,282 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

External>Internal (Working) bug fixed

Tip us?
 
Spy.Abdullah
Old
#1  
Spy.Abdullah's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 36
Join Date: Feb 2014
Location: Devoloping
Storage External>Internal (Working) bug fixed

hi frendz have u facing problem inefficient storage dont worry just swamp ur external as internal i am not joking

U need
A mobile (grand quattro) rooted
A micro sd u can use 8 16 GB i prefer 32 gb with class 4 6 i prefer 10
A app external2internal (attached)


procedure
1 install external2internal
2 grant permission
3 a popup box open click i dont care
4 open setting
5 check use per default , send rescan
6 open original internal mounting point change mnt/sdcard into mnt/sdcard0 if its not working change that into storage/sdcard0(depend on rom)
7 open original external mounting point leave if u use mnt/ edit if u use storage/ edit as mnt/extSdCard into storage/extSdCard

8 open ext. Sd device access change 179:49 to 179:33 its our device access value
9 press back button main menu appear make sure (at boot) is ticked now press External > Internal wait swamp done is appear
10 reboot device>>>check ur storage



Thanks to,
drganbds
renzorampas
You (4 hiting thanks button ) pls donate me a thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140326_104655.jpg
Views:	460
Size:	84.1 KB
ID:	2650579   Click image for larger version

Name:	IMG_20140326_104723.jpg
Views:	440
Size:	54.5 KB
ID:	2650580   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-26-11-10-40.png
Views:	372
Size:	93.7 KB
ID:	2650581   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-26-10-42-01.png
Views:	359
Size:	69.8 KB
ID:	2650582   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-26-10-42-06.png
Views:	304
Size:	74.4 KB
ID:	2650583  

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-26-10-42-11.png
Views:	315
Size:	64.9 KB
ID:	2650584   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-26-11-11-11.png
Views:	307
Size:	67.3 KB
ID:	2650585  
Attached Files
File Type: apk int2ext.apk - [Click for QR Code] (376.0 KB, 193 views)
The Following 4 Users Say Thank You to Spy.Abdullah For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nhozbay
Old
#2  
nhozbay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 124
Join Date: Jul 2013
Location: Da Nang
it worked for me
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-27-11-14-56.png
Views:	208
Size:	52.9 KB
ID:	2652591  
 
Spy.Abdullah
Old
#3  
Spy.Abdullah's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 36
Join Date: Feb 2014
Location: Devoloping
Thumbs up hit thanks

Quote:
Originally Posted by nhozbay View Post
it worked for me
tank 4 hitting thanks button tell ur frendz to hit thanks
The Following User Says Thank You to Spy.Abdullah For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sughanthan
Old
#4  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 93
Join Date: Jul 2013
one doubt in external card if move to internal memory means card photos n files etc it will move to phone memory itself .. n if I want to get back to normal internal memory .. wht need to do?
 
Spy.Abdullah
Old
#5  
Spy.Abdullah's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 36
Join Date: Feb 2014
Location: Devoloping
Wink nothing to worry

Quote:
Originally Posted by sughanthan View Post
one doubt in external card if move to internal memory means card photos n files etc it will move to phone memory itself .. n if I want to get back to normal internal memory .. wht need to do?
Hlo buddy u need to undo the process just uninstall the program>>>>>pls copy your files to PC or backup it your apps are move to the external on your reboot.your phone memory is invisible u can't open that.... You need any hlp contact me on Facebook my profile is Ahamed.Abdullah007
 
sughanthan
Old
#6  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 93
Join Date: Jul 2013
k fine dude
 
Spy.Abdullah
Old
#7  
Spy.Abdullah's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 36
Join Date: Feb 2014
Location: Devoloping
U can use it there is small prob.... But i suggest class 10....if u use class 4 it lag some time...even corrupt also....

Sent from my GT-I8552 using XDA Premium 4 mobile app
 
manojkumar8552
Old
#8  
manojkumar8552's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 210
Posts: 315
Join Date: Nov 2013
Location: AHEMADABAD
nice work dude !!!
can u make automatic swap memory instally on boot ????
whole memory like chinese rom resently posted in xda thread of our device bro ??
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...