LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Stuck loading, but have some access

OP mgs991099a

26th March 2014, 05:23 PM   |  #1  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Some background information: I originally had CM10 with TWRP on my 16GB TouchPad. I decided I wanted 4.4 on the TP, so I installed EverVolv on it. Things were working OK up to this point. I booted into WebOS and installed Tailor, changed the partition from 400 to 600 MB (just being careful and all, and things were OK). While in WebOS, I also placed a CM11 nightly on it, the KitKat GApps package, and ClockworkMod, so that when I rebooted, I could go about flashing CM11 on it. This is where things got weird. CWM flashed OK, but I can't get the nightly or the GApps package to flash, nor can I get the TP to mount to USB via CWM or boot into WebOS (It stays at the HP orb, and I've waited over 30 minutes with it there) so I can't get access to it and WebOSDoctor isn't working on my computer (not sure what the problem is there).

Questions: Have I completely screwed this thing up? Has anyone else experienced this? What can I do to get it working again?

Thanks!
26th March 2014, 05:55 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 449
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
In order for anyone to offer help you must be more specific about exactly what ROM were you trying to instal,evervol has 2 different types ie is it a data media build and what is the exact name of the recovery. The more information you can supply the easier it will be to analyse your problem.
26th March 2014, 05:57 PM   |  #3  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by sstar

In order for anyone to offer help you must be more specific about exactly what ROM were you trying to instal,evervol has 2 different types ie is it a data media build and what is the exact name of the recovery. The more information you can supply the easier it will be to analyse your problem.

It was EverVolv-Tenderloin-Testing-2014.03.24-nodatamedia that I had installed and worked.
26th March 2014, 06:10 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 449
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by mgs991099a

It was EverVolv-Tenderloin-Testing-2014.03.24-nodatamedia that I had installed and worked.

So if I understand you correctly you already had the latest evervol non data media ROM installed which was working. Then installed a new recovery and your problems started. Which version did you instal and why?
26th March 2014, 06:15 PM   |  #5  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I installed CWM touch 6.0.2.8, then I was going to install CWM 6.0.4.7 so that it would work with CM11. I currently have 6.0.2.8 flashed and can see it when I boot recovery (the only thing I can get into).

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
26th March 2014, 06:41 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 449
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by mgs991099a

I installed CWM touch 6.0.2.8, then I was going to install CWM 6.0.4.7 so that it would work with CM11. I currently have 6.0.2.8 flashed and can see it when I boot recovery (the only thing I can get into).

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

This is the recovery I installed for my upgrade from evervol non to the data media version with a clean install that allowed me to find everything, after i resized my partitions.
I hope this helps.
26th March 2014, 06:45 PM   |  #7  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Unfortunately I can't get to anything but recovery mode for Android. I can't get into WebOS at all, nor can I access the touchpad with my computer (it's not being recognized).

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
26th March 2014, 07:08 PM   |  #8  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 449
 
1,291 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by mgs991099a

Unfortunately I can't get to anything but recovery mode for Android. I can't get into WebOS at all, nor can I access the touchpad with my computer (it's not being recognized).

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app

If you can not access webOS recovery, power + volume up/down in order to remove android and start again I am at a loss as to what to suggest next.

But the best of luck with your endeavours. I will keep my thinking cap on.
26th March 2014, 09:18 PM   |  #9  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I can get to moboot and from there choose WebOS recovery, and get the USB symbol, but nothing else. When I plug it into my computer I don't get anything.

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
27th March 2014, 06:32 AM   |  #10  
OP Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 1
 
64 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I was able to uninstall Android using ACMEUninstaller2, so I will try to see if I can get Android back on here... Hopefully I can!

EDIT: Well, I was able to get it uninstalled, but I can only get into the recoveries (either WebOS or Android). I can't get MTP access, so I can't place anything on the TP, nor can I boot into WebOS or Android (Android kicks me back out to moboot, WebOS will sit on the HP orb). Any help is appreciated.

I have also tried to run WebOS Doctor 3.05, and I get the following error:

Missing required Permissions manifest attribute in main jar:
http://downloads.help.palm.com/webos...5hstnhwifi.jar

under Launch File, I get:
<jnlp spec="1.5+" codebase="http://downloads.help.palm.com/webosdoctor/rom/touchpad/p305rod01122012/wd305wifi" href="webosdoctorp305hstnhwifi.jnlp">
<information>
<title>HP webOS(R) Doctor(tm) Build 88.86, webOS 3.0.5</title>
<vendor>HP</vendor>
<homepage href="www.hpwebos.com"/>
<description>HP webOS(R) Doctor(tm) Build 88.86, webOS 3.0.5</description>
<icon href="icon.png"/>
<icon kind="splash" href="splash.jpg"/>
<offline-allowed/>
<shortcut online="true">
<desktop/>
</shortcut>
</information>
<update check="timeout" policy="always"/>
<security>
<all-permissions/>
</security>
<resources>
<j2se version="1.5+"/>
<jar href="webosdoctorp305hstnhwifi.jar"/>
</resources>
<application-desc main-class="com.palm.nova.installer.recoverytool.Recove ryTool"/>
</jnlp>

and under Exception I get:
java.lang.SecurityException: Missing required Permissions manifest attribute in main jar: http://downloads.help.palm.com/webos...5hstnhwifi.jar
at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.veri fyMainJar(Unknown Source)
at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.veri fyMainJar(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Last edited by mgs991099a; 27th March 2014 at 07:26 AM. Reason: Update
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes