Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help restock a HTC one (M7)

OP dazzco

27th March 2014, 01:45 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi All, Firstly let me say thankyou for the years of help i've received from all on this site...

Ok so without thinking i went ahead and tried rooting my HTC one (M7)

It didnt work but now i have TAMPERED and UNLOCKED,

I would like to know if there is a way I can Remove both the above and revert back to how it was? if so can i also remove the Clockwork Recovery as well?

I just want it to go back to how it was before i started messing.

phone details

M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.56.0000
RADIO-4A.23.3263.28
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-
eMMC-boot 2048MB

HTC one UK, o2, KITKAT 4.4.2 sense 5.5

i tried S-OFF with firewater, revone and toolkit but still cant S-OFF, so any help to revert back to how it was (noob style) thankyou all
27th March 2014, 01:55 AM   |  #2  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,254
 
4,553 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dazzco

Hi All, Firstly let me say thankyou for the years of help i've received from all on this site...

Ok so without thinking i went ahead and tried rooting my HTC one (M7)

It didnt work but now i have TAMPERED and UNLOCKED,

I would like to know if there is a way I can Remove both the above and revert back to how it was? if so can i also remove the Clockwork Recovery as well?

I just want it to go back to how it was before i started messing.

phone details

M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.56.0000
RADIO-4A.23.3263.28
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-
eMMC-boot 2048MB

HTC one UK, o2, KITKAT 4.4.2 sense 5.5

i tried S-OFF with firewater, revone and toolkit but still cant S-OFF, so any help to revert back to how it was (noob style) thankyou all

Should be pretty simple
just relock your bootloader with fastboot
fastboot oem lock
then flash this
RUU >> http://www.androidruu.com/getdownloa...3_signed_2.exe
27th March 2014, 02:03 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by clsA

Should be pretty simple
just relock your bootloader with fastboot
fastboot oem lock
then flash this

thankyou very much for the VERY quick response...

I will try this now!

could you.... please.... in case i get stuck tell me how to relock bootloader with fastboot because apparently i need S-OFF to do this!

thankyou again
27th March 2014, 02:06 AM   |  #4  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,254
 
4,553 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dazzco

thankyou very much for the VERY quick response...

I will try this now!

could you.... please.... in case i get stuck tell me how to relock bootloader with fastboot because apparently i need S-OFF to do this!

thankyou again

I just did ?

fastboot oem lock
27th March 2014, 02:42 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by clsA

I just did ?

fastboot oem lock

Sorry! I tried it But it says it cant do it because i need the correct Rom Update Utility

Error 131 customer id error
Last edited by dazzco; 27th March 2014 at 02:51 AM. Reason: update
27th March 2014, 02:51 AM   |  #6  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,254
 
4,553 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dazzco

Sorry! I tried it But it says it cant do it because i need the correct Rom Update Utility

then your not _O2_UK_4.20.206.16

what does it say your OS is ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes