FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Rooted my S4 mini with Clockwork and now when I plug it into a computer it is no longer recognized. Autoplay does not come up nor does it appear as a device in My Computer. I updated my samsung drivers and tried downloading a "USB Mass Storage Enabler" app, but nothing seems to work.

Anyone experience this problem? Any suggestions?


Nevermind. Found my answer. Mods, please delete this
Last edited by theweekender; 27th March 2014 at 05:56 PM. Reason: I'm an idiot
27th March 2014, 06:39 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 81
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by theweekender

Rooted my S4 mini with Clockwork and now when I plug it into a computer it is no longer recognized. Autoplay does not come up nor does it appear as a device in My Computer. I updated my samsung drivers and tried downloading a "USB Mass Storage Enabler" app, but nothing seems to work.

Anyone experience this problem? Any suggestions?


Nevermind. Found my answer. Mods, please delete this

Can you pls tell your solution?
6th February 2015, 03:55 AM |#3  
OP Junior Member
Flag Virginia Beach
Thanks Meter: 1
 
More
Sorry, haven't been on here in a while. In short the solution was that there wasn't a way to enable mass storage, at least at the time. Haven't had the phone in over a year so it may be different now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes