Sony Encouraging SmartWatch 2 Development

Mobile device companies like selling devices–it’s how they make their money and … more

Easily Toggles Your Lollipop Mobile Data Network Type

Android Lollipop is by good margin the most advanced and refinedversion of … more

Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Using Verizon Note 2 with AT&T

OP tlgrooms

29th March 2014, 07:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
I have a Verizon Galaxy Note 2 that I am trying to get to work with AT&T. The phone is rooted and I have the awesome N3BULA rom installed. AT&T is now cheaper so I am switching over. Verizon is just too darn expensive.

I went by my local AT&T store and picked up a new SIM card, brought it home and put in my phone. Called AT&T and activated the sim card on my plan (they said for some reason the IMEI was showing a tablet, I explained it was a global phone and they activated the card). I was told to turn the phone off and wait 5 minutes and turn back on and it would be working.

When I turn the phone on I am not showing a signal, all I am getting is a circle with a slash through it. Hate to call them back before I check to see if there's anything else I need to do to get it working. I have added the APN information but still no go.

Anyone have any suggestions? Many thanks in advance.

Tim
30th March 2014, 02:50 AM   |  #2  
droidstyle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,411
 
6,170 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Did you flash a ATT rom?
30th March 2014, 05:35 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by droidstyle

Did you flash a ATT rom?

No, didn't think I needed to. Thought others had just put in an at&t sim card and started using their phones.
30th March 2014, 06:25 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 14
 
65 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
No go into settings, more settings, mobile networks, network mode. Change it to gsm

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
30th March 2014, 06:49 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Tried switching to both GSM and Global and neither had any affect. Could it be the custom rom changed the radios and caused this?
30th March 2014, 07:24 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 14
 
65 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I doubt. The i605 has a different radio from all the other note 2 iirc. Hmm screen shot your apn settings and post them. I'm using my i605 on at&t on a Verizon rom

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk
Last edited by roflcoptersoisoi; 30th March 2014 at 07:27 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes