Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

2 Annoying problem with my note3

OP siavash2death

29th March 2014, 10:42 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 48
 
641 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Hello. I have 2 problem that really getting on my nerves! 1-when I receive a call, I can't see the calling screen. I must tap answer button from notification bar to see the call screen and be able to see, ignore or answer the call! and after that, that function bar in notification still exists! and also the phone call icon that appears when I have a call ! 2- is that when I set a pin or password lock to my phone, when I have a call, I Can't see the call screen untill I give the password to phone and then doing steps mentioned before! and I don't know what app cause this problem! or maybe this is a bug!!

screenshots:





all this buttons not working. the only thing it does is the answer button shown in screenshot to see the calling screen!

links of screenshots in case of not showing : https://www.dropbox.com/s/mq43y9u3cq...%5B1%5D.png?m=

https://www.dropbox.com/s/slrzfsr3xv...%5B1%5D.png?m=

the lines I wrote in screenshots: 1- I must tap this button to see the call screen! and stays untill I reboot the phone. 2- this stays untill I reboot the phone!!!
Last edited by siavash2death; 1st April 2014 at 03:52 PM.
30th March 2014, 02:38 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 48
 
641 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
no one? I forgot to tell. I have a samsung exynos note3. SM-N900
30th March 2014, 03:01 PM   |  #3  
nlatifolia's Avatar
Senior Member
Flag Malang, Indonesia
Thanks Meter: 37
 
160 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Its look like u have installed to many strange apps. Try remove the suspicious one by one. If u use specific ROM, ask at the ROM dev thread.
The Following User Says Thank You to nlatifolia For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 03:16 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 48
 
641 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by nlatifolia

Its look like u have installed to many strange apps. Try remove the suspicious one by one. If u use specific ROM, ask at the ROM dev thread.

thanks for answer. the problem is that I have this feature (bug) in stock roms,too! all I installed are xposed apps and AFAIK, none of them have this bug!
30th March 2014, 03:22 PM   |  #5  
nlatifolia's Avatar
Senior Member
Flag Malang, Indonesia
Thanks Meter: 37
 
160 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by siavash2death

thanks for answer. the problem is that I have this feature (bug) in stock roms,too! all I installed are xposed apps and AFAIK, none of them have this bug!

I can suggest to try to keep this thread up for a few days, if no one responding with the same experience then it will probably not a a kind of bug but some kind of mishandle about how u maintain ur phone.
The Following User Says Thank You to nlatifolia For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes