Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,150 Members 38,208 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

AT&T S3 I747 LTE Problems

Tip us?
 
chiquito3
Old
(Last edited by chiquito3; 29th March 2014 at 11:57 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 41
Posts: 273
Join Date: Jul 2012
Default AT&T S3 I747 LTE Problems

Today I just changed my Motorola Razr HD XT925 for a Galaxy an AT&T S3 I747 because I wanted a phone that would have working LTE on AT&T but there seems to be a problem with the unit. I can only get 4G but no LTE. Device settings code *#*#4636#*#* and it is on the GSM auto(PRL) I tried to change it to LTE/GSM/CDMA or LTE/GSM but it changes back to GSM only.
The phone is on latest Stock 4.3 firmware
What am I doing wrong?
 
chiquito3
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 41
Posts: 273
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by chiquito3 View Post
Today I just changed my Motorola Razr HD XT925 for a Galaxy an AT&T S3 I747 because I wanted a phone that would have working LTE on AT&T but there seems to be a problem with the unit. I can only get 4G but no LTE. Device settings code *#*#4636#*#* and it is on the GSM auto(PRL) I tried to change it to LTE/GSM/CDMA or LTE/GSM but it changes back to GSM only.
The phone is on latest Stock 4.3 firmware
What am I doing wrong?
Any one there that could point me in the right direction?
 
chiquito3
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 41
Posts: 273
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by chiquito3 View Post
Any one there that could point me in the right direction?
Forget about it guys! I just found that the sim card is not LTE.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes