Hidden App Ops Found on LG G3 – No Root!

A redditor used Activty Launcher app to find a hidden feature on the LG G3 that is reminiscent … more

CM12 Nightlies Hit the Note 4!

If you are eager to get nightly ROM fun on your Note 4, the latest Nightly build of CM12 has just arrived! … more

Pushbullet Available for iPad, Mac and Safari

One of the most useful tools for Android – Pushbullet – found its way to Mac OS X. … more

CyanogenMod 12 Dark Gray Theme

XDA Forum Memberprashantdrewshared one of his awesome themes. Change the look of your CyanogenMod 12 to gray … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Google chrome glitch?

OP Dreadlord12p

30th March 2014, 05:56 PM   |  #1  
OP Member
Flag New Hampshire
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Has anyone experienced this on Google Chrome?? And if so, how do you fix this?? Here is a link to the screenshot:

https://www.dropbox.com/s/xdkyqguqsj...0-11-47-55.png
31st March 2014, 06:03 AM   |  #2  
Summersett's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
84 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
That happens on mine as well. Refreshing works occasionally. If not, I just hit options and then check "Request desktop site." Kind of a pain, but it fixes it. I'm not sure if Tapatalk works since I don't use it, but might be worth a shot if you browse a lot.
2nd April 2014, 09:25 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Illinois
Thanks Meter: 96
 
1,250 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Dreadlord12p

Has anyone experienced this on Google Chrome?? And if so, how do you fix this?? Here is a link to the screenshot:

https://www.dropbox.com/s/xdkyqguqsj...0-11-47-55.png

turn the device to a different orientation. from portrait to landscape.
5th April 2014, 04:17 PM   |  #4  
OP Member
Flag New Hampshire
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by jfriend33

turn the device to a different orientation. from portrait to landscape.

I figured that out already but thanks. I was just wondering if there was a fix for it.
5th April 2014, 05:13 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
167 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
It usually fixes itself a few seconds after the website has loaded completely. I don't know what triggers the fix though - I just scroll a little here and there and all of a sudden it becomes normal.
8th April 2014, 12:54 AM   |  #6  
Member
Flag Saint Paul, MN
Thanks Meter: 12
 
75 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by LeoBloom.

It usually fixes itself a few seconds after the website has loaded completely. I don't know what triggers the fix though - I just scroll a little here and there and all of a sudden it becomes normal.

Yeah, that's been my experience. Interestingly, XDA has been the only site where I've had this happen. I'll try switching orientation and see what that does for me.
8th April 2014, 04:50 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 531
 
2,633 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Dreadlord12p

Has anyone experienced this on Google Chrome?? And if so, how do you fix this?? Here is a link to the screenshot:

https://www.dropbox.com/s/xdkyqguqsj...0-11-47-55.png

I use Maxthon HD for browsing/posting text. Ii is the BEST.
Yet it has editing bugs that Chrome does not have. Chrome does full xda editing/uploading with no problems. But Maxthon HD is THE BEST FORUM BROWSER EVER!

See my sigi button.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes