HTC One M8 Lollipop Rolls Out in Canada

HTC promised to deliver the Lollipop update within 90 days after the official release. Aroll outof … more

OnePlus Teases Their New ROM, OxygenOS

OnePlus went back to the drawing board tocreate a ROM that they promisewill be open,customizable, and … more

S-View Clocks for Note 4

Do you want a classy clock for your classy S-View cover? XDA Recognized Themersibinnhas provided us very … more

1% Battery Mod Themes for M8 Lollipop

If you have the battery-themer mod “1% battery”, this collection fromXDA Recognized Themer … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Signal and baseband problem

OP colataroc

30th March 2014, 06:21 PM   |  #1  
OP Member
Flag Rimini
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
Hi everybody. Since yesterday on JB 4.3 I experienced signal problem after a 1 week new room perfectly functional. So i decided to shift rom and I updated to 4.4. Now I have no signal at all with unknown baseband and IMEI... I have efs backup.... What can I do? Thanks a lot
30th March 2014, 06:35 PM   |  #2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 680
 
2,201 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by colataroc

Hi everybody. Since yesterday on JB 4.3 I experienced signal problem after a 1 week new room perfectly functional. So i decided to shift rom and I updated to 4.4. Now I have no signal at all with unknown baseband and IMEI... I have efs backup.... What can I do? Thanks a lot

Dial *#06# for confirm u lost the IMEI
30th March 2014, 07:33 PM   |  #3  
OP Member
Flag Rimini
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Dial *#06# for confirm u lost the IMEI

yep Null/Null
31st March 2014, 09:38 PM   |  #4  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 680
 
2,201 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by colataroc

yep Null/Null

Dial *#1234# and attach the screenshot pls.
31st March 2014, 09:45 PM   |  #5  
OP Member
Flag Rimini
Thanks Meter: 4
 
37 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Dial *#1234# and attach the screenshot pls.


Ok now it's working but in ten minutes signal will disappear. Anyway here is the screenshot.
Ok signal has just disappeared
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-31-21-41-41.png
Views:	53
Size:	50.6 KB
ID:	2661256
31st March 2014, 10:04 PM   |  #6  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 680
 
2,201 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by colataroc

Ok now it's working but in ten minutes signal will disappear. Anyway here is the screenshot.
Ok signal has just disappeared
Attachment 2661256

- If your phone is branded to one telephone company, tell me it before do nothing

or If u have it unbranded/unlocked:

- Wipe all (make a backup before of the things u need) and flash this firmware: HERE
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes