Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,422 Members 43,392 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Xposed] G2 Kit Kat Hacks

Tip us?
 
player911
Old
#1  
player911's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 903
Posts: 6,803
Join Date: Sep 2006
Location: Cincinnati

 
DONATE TO ME
Default [Xposed] G2 Kit Kat Hacks

So running Kit Kat, what are some good Xposed modules?

I'm using G2 Xposed now and it works about 50/50.

Things I'm missing:
Crazy Immersive mode
It tries but falls back to standard colors.

Slimmer Nav Bar
Just not working at all.

Nav bar button assignment
Again, not working at all.


Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
LG G2 - Modded Stock
Nexus 7 FHD - Jelly Bean 4.4.2 [CM Kang Banged]
HTC Touch Pro►HTC Touch Diamond 2►Nexus One►LG G2x►HTC Rezound►Galaxy NexusLG G2!
iPad►iPad2►Asus TransformerGalaxy Tab 7 [CM10]Nook►Nook TabletNexus 7Nexus 7 FHD!

[Site Owner] MiiWiiChat.com - Free Chat for your Wii
[Site Owner] SnapSite Admins.com - Free Custom Website

Like what I do? - Donations welcome or hit the Thanks button!

0101100101
 
podagee
Old
#2  
podagee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 253
Posts: 1,393
Join Date: Mar 2013
Location: kahului
Quote:
Originally Posted by player911 View Post
So running Kit Kat, what are some good Xposed modules?

I'm using G2 Xposed now and it works about 50/50.

Things I'm missing:
Crazy Immersive mode
It tries but falls back to standard colors.

Slimmer Nav Bar
Just not working at all.

Nav bar button assignment
Again, not working at all.


Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
try gravitybox. i use g2 xposed only to hide carrier label and i have the paid version
gravitybox does the rest for me. people are saying that g2tweaks work well
AT&T LG G2(Black)-SOLD
AT&T LG G-Flex-completely stock
"Its not the device....its operator error."

 
player911
Old
#3  
player911's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 903
Posts: 6,803
Join Date: Sep 2006
Location: Cincinnati

 
DONATE TO ME
Good info. I'm also noticing I'm unable to hide all the extra bs status bar icons like alarm and nfc and 4G data when using WiFi.

I'll try the others. Good suggestions.

Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
LG G2 - Modded Stock
Nexus 7 FHD - Jelly Bean 4.4.2 [CM Kang Banged]
HTC Touch Pro►HTC Touch Diamond 2►Nexus One►LG G2x►HTC Rezound►Galaxy NexusLG G2!
iPad►iPad2►Asus TransformerGalaxy Tab 7 [CM10]Nook►Nook TabletNexus 7Nexus 7 FHD!

[Site Owner] MiiWiiChat.com - Free Chat for your Wii
[Site Owner] SnapSite Admins.com - Free Custom Website

Like what I do? - Donations welcome or hit the Thanks button!

0101100101
 
AyDee
Old
#4  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 866
Posts: 1,256
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
G2 TweaksBox is really good. Premium does a lot of your missing things that don't work in Gravity box. Attaching a pic of the modules I use. Those and Advanced Power Menu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-03-30-23-10-56.jpg
Views:	822
Size:	170.0 KB
ID:	2659933  
 
freebee269
Old
#5  
freebee269's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 418
Posts: 847
Join Date: Feb 2013
Location: Kalamazoo

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by AyDee View Post
G2 TweaksBox is really good. Premium does a lot of your missing things that don't work in Gravity box. Attaching a pic of the modules I use. Those and Advanced Power Menu.
just a heads up. g2 tweaksbox has advance power menu option if you want to use that and run 1 less module in xposed.

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

Quote:
Originally Posted by player911 View Post
So running Kit Kat, what are some good Xposed modules?

I'm using G2 Xposed now and it works about 50/50.

Things I'm missing:
Crazy Immersive mode
It tries but falls back to standard colors.

Slimmer Nav Bar
Just not working at all.

Nav bar button assignment
Again, not working at all.


Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
i use g2 tweaksbox and everything is working. all the issues you say you are having are working in that module.

---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------

Quote:
Originally Posted by albabarn View Post
Where is the best place to get these? I'm keen to start tweaking my G2 as it's totally stock at the moment.

Sent from my LG-D802 using xda app-developers app
xposed = http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1574401

g2 tweaksbox = http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2549923

the rest can be got under download once you have xposed installed.
Link to my Dev Host Files = http://d-h.st/users/freebee269


The Following User Says Thank You to freebee269 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
graig79
Old
#6  
graig79's Avatar
Member
Thanks Meter 16
Posts: 31
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by freebee269 View Post
just a heads up. g2 tweaksbox has advance power menu option if you want to use that and run 1 less module in xposed.

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------



i use g2 tweaksbox and everything is working. all the issues you say you are having are working in that module.

---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------



xposed = http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1574401

g2 tweaksbox = http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2549923

the rest can be got under download once you have xposed installed.
Thanks for the heads up!

Sent from my g2 using XDA Premium 4 mobile app
 
AyDee
Old
#7  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 866
Posts: 1,256
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by player911 View Post
I just tried G2 Tweaksbox and it did nothing for me on Kit Kat.

It worked on JB, 4.2.2. Neither Immersion Mode, Nav Buttons. Or Size is working.

Sent from my VS980 4G using XDA Premium 4 mobile app
Make sure to enable the module in xposed and reboot before you make changes or they won't work. Some changes like nav bar height require a reboot after changing too before you see a difference.

You are on stock-based Kk right? Are you maybe using an older version?
 
fkfs9
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 115
Join Date: Nov 2008
really need to reduce the nav bars.. the full sized bar is taking too much real estate on the screen.
 
chc31
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 260
Posts: 832
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by fkfs9 View Post
really need to reduce the nav bars.. the full sized bar is taking too much real estate on the screen.
Sell the property then? That real estate could be valuable. There could be gold hidden under there. I know a few real estate agents, pm me.
Previous Devices!

Sony Ericssons W580i>C510a>Xperia X1>HTC Sensation 4G

Elegancia 3.6.0
Bricked Kernel
2300 mAh ebay battery
 
AyDee
Old
#10  
AyDee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 866
Posts: 1,256
Join Date: Sep 2010
Location: Mobile

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fkfs9 View Post
really need to reduce the nav bars.. the full sized bar is taking too much real estate on the screen.
G2 TweaksBox

Quote:
Originally Posted by chc31 View Post
Sell the property then? That real estate could be valuable. There could be gold hidden under there. I know a few real estate agents, pm me.
Haha
The Following User Says Thank You to AyDee For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes