FORUMS

Hands-on With T-Mo LG G4 and Q&A

XDA Senior Member WinDroidGuy posted a hands-on video of the T-Mobile LG G4, and he is now … more

Quick Notes – Notification Panel Reminders

This app by XDA Senior Member yogi.306 is a quick and productive tool that … more

Who Is Your Favorite YouTuber That Covers Mobile?

There are dozens of talented YouTubers who cover mobile, but we want to know which … more

Galaxy S6 Shipping with Different Camera Models

One of the Galaxy S6’s most flaunted features is its spectacular camera, its 16MP … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Phone won't boot regardless

1st April 2014, 11:36 PM |#1  
Ayoodannyx's Avatar
OP Member
New York City
Thanks Meter: 6
 
More
Ok, so two days ago, I had flashed beanstalk rom. Everything went well, after i changed a couple beanstalk specific settings and then i attempted to reboot. However, it refused to boot, just got stuck on the boot animation. In addition to not booting, twrp wont fully load. It shows the logo but then restarts only to go nowhere. I flashed cwm touch, used an otg cable to try to install viper rom again, but randomly restart towards the end of the installation. It doesn't let me wipe data. It just restarts. i can get to bootloader/fastboot. But that's pretty much it .. recovery is barely any help. If someone can steer me in the right direction to get this thing up and running again, i'd appreciate it. I tried to do everything in my knowledge to restore it, but i've ran out ideas.




(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.21.3263.03
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.24.531.3
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON


(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0713000
(bootloader) cidnum: T-MOB010
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3730mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-412e361e
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
1st April 2014, 11:45 PM |#2  
Ayoodannyx's Avatar
OP Member
New York City
Thanks Meter: 6
 
More
no matter what i try to flash, the phone just reboots..

update: i flashed the stock recovery and i get the red triangle with a picture of a phone. What can i do from here?
Last edited by Ayoodannyx; 1st April 2014 at 11:54 PM.
2nd April 2014, 12:59 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Try to flash stock rom
2nd April 2014, 09:41 PM |#4  
Boachti's Avatar
Senior Member
Luxembourg
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by Ayoodannyx

Ok, so two days ago, I had flashed beanstalk rom. Everything went well, after i changed a couple beanstalk specific settings and then i attempted to reboot. However, it refused to boot, just got stuck on the boot animation. In addition to not booting, twrp wont fully load. It shows the logo but then restarts only to go nowhere. I flashed cwm touch, used an otg cable to try to install viper rom again, but randomly restart towards the end of the installation. It doesn't let me wipe data. It just restarts. i can get to bootloader/fastboot. But that's pretty much it .. recovery is barely any help. If someone can steer me in the right direction to get this thing up and running again, i'd appreciate it. I tried to do everything in my knowledge to restore it, but i've ran out ideas.




(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.21.3263.03
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.24.531.3
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON


(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0713000
(bootloader) cidnum: T-MOB010
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 3730mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-412e361e
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0

have you made a backup?
if yes restore your phone
or move an other rom zip file to your phone using adb commands and try to flash it
4th April 2014, 10:31 PM |#5  
Ayoodannyx's Avatar
OP Member
New York City
Thanks Meter: 6
 
More
I had gotten it to work again by flashing the stock recovery and letting it sit for a few mins, then it booted. But now i have a new problem, and it just happened. I was using my phone normally (fb messenger) and the phone just shut off randomly and refuses to turn on. Battery is good, it wont even boot into bootloader...nothing.
5th April 2014, 12:23 AM |#6  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,705
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ayoodannyx

I had gotten it to work again by flashing the stock recovery and letting it sit for a few mins, then it booted. But now i have a new problem, and it just happened. I was using my phone normally (fb messenger) and the phone just shut off randomly and refuses to turn on. Battery is good, it wont even boot into bootloader...nothing.

sounds like your motherboard just died ...did it get wet ?
The Following User Says Thank You to clsA For This Useful Post: [ View ]
7th April 2014, 06:19 AM |#7  
Ayoodannyx's Avatar
OP Member
New York City
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by clsA

sounds like your motherboard just died ...did it get wet ?

no sir, no water damage, no falls, same condition physically as i got it
7th April 2014, 06:19 AM |#8  
Ayoodannyx's Avatar
OP Member
New York City
Thanks Meter: 6
 
More
i ended up calling tmobile for a replacement, will get it monday afternoon, thanks for the help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes