Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,552 Members 47,554 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can't boot into system- need help

Tip us?
 
jake.loveridge
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Apr 2014
Default [Q] Can't boot into system- need help

Hi,
My HTC one mini has an unlocked bootloader, TWRP installed and S-off (i don't know if this will help)

I was trying to flash cyanogenmod 11 on my device via TWRP however it said that it had failed. Then when i rebooted my phone it showed the HTC logo but after a couple of seconds, the screen went black. Then the HTC logo popped up again, however, my phone had just booted back into my recovery.

I have tried to solve this by factory reseting however this did nothing, i have flashed a backup i had saved to my computer (that was saved by ROM manager) however there was no change, and i have switched off several times however i always end up in the TWRP recovery. I can boot into the bootloader but from there, i still can't get to the normal system.

This is a big problem as i can't find anything else on the internet that describes this problem and i think that my phone could be bricked. I can't access my apps or anything else. I don't think it is a bootloop as I can't even see the security screen and i don't have the option of entering my password which has happened in the past as it always goes straight to the recovery.

If anyone had any advice on what to do i would really appreciate it as I really need help!

Thanks
 
dizzyman1180
Old
#2  
dizzyman1180's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 159
Join Date: Dec 2010
Seems you have no os loaded. I'm not sure why your backup does not work. I had an issue flashing cm11 originally, kept failing. Did you wipe data, cache and all and retry your backup again?

Sent from my One Mini using XDA Premium 4 mobile app
 
EdiBese
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Oct 2013
Default hi

Quote:
Originally Posted by dizzyman1180 View Post
Seems you have no os loaded. I'm not sure why your backup does not work. I had an issue flashing cm11 originally, kept failing. Did you wipe data, cache and all and retry your backup again?

Sent from my One Mini using XDA Premium 4 mobile app

i have the same issue..
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes