Post Reply

Hot spot problems

OP mahgnillig

7th April 2014, 11:49 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hi all

Sorry if this has already been covered... I searched for quite a bit and couldn't find any solutions to my problems.

Problem #1: When my laptop is connected to my phone hotspot, sometimes it drops the connection and reports as "no internet connection". If I turn the hotspot off and back on again, it reconnects just fine. This happens randomly and started a couple of weeks ago.

Problem #2: Sometimes when I turn my hotspot on, I get the "verifying account" message and the spinning icon, but the hotspot never turns on. I have to reboot the phone to get it to function.

My phone is completely stock, not rooted, and has the stock ROM. These problems both developed recently... I've been using the same setup problem free for 10 months.

Any ideas?
8th April 2014, 12:34 AM   |  #2  
The Sickness's Avatar
Recognized Contributor
Flag Somewhere in Texas
Thanks Meter: 10,850
 
4,969 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Root. Run a custom rom. Problem solved

My S4 is Insane...is yours?
Deviant Development Team Member
8th April 2014, 01:18 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Around
Thanks Meter: 35
 
587 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Yeah if you can't fix it with a simple reset, root and run custom rom.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes