FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

GPS questions

9th April 2014, 12:27 AM |#1  
OP Senior Member
Nawlins
Thanks Meter: 24
 
More
I am having trouble and think I know the problem but just want to cover everything.
I have done a mj5 restore then a factory reset to make sure it was clean.
Still could not get a solid lock standing in my backyard.
Went to Best Buy and let them flash it. BIG mistake they had nc2, not what I wanted to do.
If it worked right I could live with it, but it doesn't.
The big question to you guys is if you use these apps do they show satellites?

https://play.google.com/store/apps/d...sim.gpsstatus2

https://play.google.com/store/apps/d...tcross.gpstest
9th April 2014, 03:24 AM |#2  
440bro's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland ROCKS!!!
Thanks Meter: 438
 
Donate to Me
More
Yes both do. 18 fix and 21 view
The Following User Says Thank You to 440bro For This Useful Post: [ View ]
9th April 2014, 04:36 AM |#3  
OP Senior Member
Nawlins
Thanks Meter: 24
 
More
Thanks that is what I thought.
I get zero gps is fried.
10th April 2014, 04:07 AM |#4  
shooterlgk's Avatar
Senior Member
FrEsNo CA
Thanks Meter: 100
 
More
Was in the same situation as u yesterday..had to get a new replacement..

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to shooterlgk For This Useful Post: [ View ]
11th April 2014, 02:39 AM |#5  
OP Senior Member
Nawlins
Thanks Meter: 24
 
More
Only good thing is when I can get to the service center I will get off of nc2.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank