FORUMS
Remove All Ads from XDA
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello !I have buy my device from england.It's unlocked SIM free but in the languages there is no Greek .

How can I add the Greek language in my phone ??

I'm not rooted and I have try with morelocale 2 but I can't set my language .

Any idea ??

Thank you and sorry for my poor English

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to ntinosterpsis For This Useful Post: [ View ] Gift ntinosterpsis Ad-Free
13th August 2014, 10:19 AM |#2  
Junior Member
Flag Patras
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ntinosterpsis

Hello !I have buy my device from england.It's unlocked SIM free but in the languages there is no Greek .

How can I add the Greek language in my phone ??

I'm not rooted and I have try with morelocale 2 but I can't set my language .

Any idea ??

Thank you and sorry for my poor English

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I face the same problem.
I called HTC Greece for an official answer but they told me from android 4.4.2 and then, they can't, yet.
So, I start reading the other posts for an answer...
13th August 2014, 10:25 AM |#3  
stathis95194's Avatar
Senior Member
Flag Nicosia
Thanks Meter: 459
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ntinosterpsis

Hello !I have buy my device from england.It's unlocked SIM free but in the languages there is no Greek .

How can I add the Greek language in my phone ??

I'm not rooted and I have try with morelocale 2 but I can't set my language .

Any idea ??

Thank you and sorry for my poor English

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Quote:
Originally Posted by vaand

I face the same problem.
I called HTC Greece for an official answer but they told me from android 4.4.2 and then, they can't, yet.
So, I start reading the other posts for an answer...

Did you guys try the trick to grant CHANGE_CONFIGURATION permission manually through adb?

morelocale2 seems to work after that.
The Following User Says Thank You to stathis95194 For This Useful Post: [ View ] Gift stathis95194 Ad-Free
13th August 2014, 02:36 PM |#4  
Junior Member
Flag Patras
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by stathis95194

Did you guys try the trick to grant CHANGE_CONFIGURATION permission manually through adb?

morelocale2 seems to work after that.

stathis95194, you are right, it worked great. Now I have greek menu.
Thank you very much brother.

ntinosterpsis, try it, it's working...
13th August 2014, 09:33 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Kastoria
Thanks Meter: 8
 
More
When I insert the SIM card the Greek language appears !!!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes