Post Reply

Xperia v boot problem

OP vibogd

28th April 2014, 12:59 AM   |  #1  
vibogd's Avatar
OP Junior Member
dublin
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Hi, i have xperia V (protoype). It was working fine, until i decide to put new Android (i was 4.0.4 on it). I don't have much of experience in flashing, but i did success already with my two other phones (ARC and P ), so i thought this time will be easy as usually. but...
phone was dead as stone..i spend more than week to trying all methods what i was able to find. now it's a big mess in my head and my PC, but now i made phone to start in recovery menu. thats all. tried install different roms, cyanomodgens-nothing... it just shows me SONY-->cyanomodgen and freez. at the moment flashtool can't see my phone.
if anyone can help me what to do( step by step), how to make this phone working again -i will be very happy person.
sorry for english.
28th April 2014, 07:13 PM   |  #2  
Aria.A97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
367 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by vibogd

Hi, i have xperia V (protoype). It was working fine, until i decide to put new Android (i was 4.0.4 on it). I don't have much of experience in flashing, but i did success already with my two other phones (ARC and P ), so i thought this time will be easy as usually. but...
phone was dead as stone..i spend more than week to trying all methods what i was able to find. now it's a big mess in my head and my PC, but now i made phone to start in recovery menu. thats all. tried install different roms, cyanomodgens-nothing... it just shows me SONY-->cyanomodgen and freez. at the moment flashtool can't see my phone.
if anyone can help me what to do( step by step), how to make this phone working again -i will be very happy person.
sorry for english.

Try a clean install :

Wipe Data + Cache + System + Dalvik
29th April 2014, 12:43 AM   |  #3  
vibogd's Avatar
OP Junior Member
dublin
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Aria.A97

Try a clean install :

Wipe Data + Cache + System + Dalvik

did it 1000000000 times-and nothing... completely lost.
29th April 2014, 07:00 AM   |  #4  
isko95's Avatar
Senior Member
Flag Lombardy
Thanks Meter: 244
 
1,146 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by vibogd

did it 1000000000 times-and nothing... completely lost.

can you tell me how you installed recovery?
29th April 2014, 10:44 AM   |  #5  
vibogd's Avatar
OP Junior Member
dublin
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by isko95

can you tell me how you installed recovery?

just make it clear.. is it menu when need to press volume button when "sony" appears on the screen?
i can't tell you exactly how i did it- i did it with flashboot (boot.img or something), don't remember. didn't touch the phone for week, because i don't know what and how to do. as i said, i need step-by-step advice from beginning. if anyone will help me-i will be sooo happy
29th April 2014, 10:53 AM   |  #6  
dyfk3l's Avatar
Senior Member
Flag Bavaria (near Germany)
Thanks Meter: 56
 
154 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
1. Is your bootloader unlocked - and did you test if your BL is/was unlockable?

If BL is unlocked correctly:

2. Try to flash another kernel in recovery,such as http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2223534
Then try to install a CM-ROM for example.
28th April 2014, 07:36 PM   |  #7  
isko95's Avatar
Senior Member
Flag Lombardy
Thanks Meter: 244
 
1,146 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by vibogd

Hi, i have xperia V (protoype). It was working fine, until i decide to put new Android (i was 4.0.4 on it). I don't have much of experience in flashing, but i did success already with my two other phones (ARC and P ), so i thought this time will be easy as usually. but...
phone was dead as stone..i spend more than week to trying all methods what i was able to find. now it's a big mess in my head and my PC, but now i made phone to start in recovery menu. thats all. tried install different roms, cyanomodgens-nothing... it just shows me SONY-->cyanomodgen and freez. at the moment flashtool can't see my phone.
if anyone can help me what to do( step by step), how to make this phone working again -i will be very happy person.
sorry for english.

how did you install recovery?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia T, TL, TX, V Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank