FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

LG Optimus G (SPRINT) boot.img

29th April 2014, 12:10 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello I'm a new user to XDA, I just flashed Cyanogenmod on my Optimus and now every time I boot up I get the error message " Unfortunately, the process com.android.phone has stopped. After clicking ok it comes up back up about a second later. Please help me get rid of this problem. Thanks.
29th April 2014, 03:55 AM |#2  
dangdang's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 3
 
More
I'd try flashing the ZVC modem.zip from the soft brick sticky and see if it helps.
The Following User Says Thank You to dangdang For This Useful Post: [ View ]
29th April 2014, 02:41 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by jwalker55071@yahoo.com

Hello I'm a new user to XDA, I just flashed Cyanogenmod on my Optimus and now every time I boot up I get the error message " Unfortunately, the process com.android.phone has stopped. After clicking ok it comes up back up about a second later. Please help me get rid of this problem. Thanks.

Same thing happened to my when I loaded CM10.2.

Go to the CM11-GEE version. Everything works, even LTE.
The Following 2 Users Say Thank You to quattrosan For This Useful Post: [ View ]
3rd May 2014, 05:43 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 245
 
More
Quote:
Originally Posted by quattrosan

Go to the CM11-GEE version. Everything works, even LTE.

Yes indeed

Sent from my LG-gee using Tapatalk
The Following User Says Thank You to dwielunski For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes