FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone know why this would be happening? I do have the SIM that came with the phone which is ISIS compatible. I'm running InsertCoin ROM

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
3rd May 2014, 01:18 AM |#2  
Nilsonf's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Forgot the screenshot lol

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1399076283544.jpg
Views:	92
Size:	26.1 KB
ID:	2722377  
3rd May 2014, 04:52 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I believe Isis doesn't allow you to be rooted. I can be wrong though.

Sent from my HTC One_M8 using XDA Free mobile app
3rd May 2014, 07:41 AM |#4  
Nilsonf's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
I have the root cloak app so root isn't the problem

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
3rd May 2014, 03:40 PM |#5  
xxquicksh0txx's Avatar
Senior Member
Flag Akron, Ohio
Thanks Meter: 446
 
More
I get the same problem on ARHD

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
3rd May 2014, 08:46 PM |#6  
Nilsonf's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Weird that no one knows what's going on

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
4th May 2014, 05:42 AM |#7  
sapplegater's Avatar
Senior Member
Flag Florence, KY
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
I have the same issue was getting it on the stock Rom and it did go through finally but now getting it again.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
5th May 2014, 05:13 AM |#8  
Nilsonf's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Quote:
Originally Posted by sapplegater

I have the same issue was getting it on the stock Rom and it did go through finally but now getting it again.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

You wouldn't know how to fix it would you?

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium 4 mobile app
5th May 2014, 05:15 AM |#9  
sapplegater's Avatar
Senior Member
Flag Florence, KY
Thanks Meter: 103
 
Donate to Me
More
I've been trying to find anything and the most I've found is that if you wipe the internal sd card with twrp it cause issues :-/
I don't think I've done that but maybe it's linked to the issue :-/
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
5th May 2014, 08:50 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
I had that problem pop up once. I was on WiFi, so it turned WiFi off and it worked

Sent from my HTC One_M8 using XDA Premium HD app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes