Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD] Harman Kardon Audio

OP Izeltokatl

4th May 2014, 05:51 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag So Cal
Thanks Meter: 111
 
974 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
For those that haven't heard.

Fully Working Harman / Kardon "conversion" for all HTC ONE M8 variants!

http://forum.xda-developers.com/show...7498&nocache=1

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Izeltokatl For This Useful Post: [ View ]
4th May 2014, 07:42 PM   |  #2  
hgoldner's Avatar
Senior Member
Flag Southeastern Pennsylvania
Thanks Meter: 586
 
2,190 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Izeltokatl

For those that haven't heard.

Fully Working Harman / Kardon "conversion" for all HTC ONE M8 variants!

http://forum.xda-developers.com/show...7498&nocache=1

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Is mutually exclusive with Boomsound. You can have one or the other, but not both.

Beamed from the holodeck of my Nexus 7 FHD.
4th May 2014, 08:01 PM   |  #3  
schwartz.matthew.e's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 106
 
535 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by hgoldner

Is mutually exclusive with Boomsound. You can have one or the other, but not both.

Beamed from the holodeck of my Nexus 7 FHD.

I have Harmon enabled as well as BoomSound. No Harmon in the settings but it's enabled in my xml so I can hear the difference.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
5th May 2014, 12:06 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 95
 
1,247 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I had to flash the all in one then the setting.zip to show the hk. But no boom sound doh. But I can hear the difference

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
5th May 2014, 06:18 AM   |  #5  
Evocm7's Avatar
Senior Member
Flag Bakersfield
Thanks Meter: 351
 
1,415 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Is it worth it? Is it that noticeable?

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
5th May 2014, 02:53 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
22 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by Evocm7

Is it worth it? Is it that noticeable?

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

I can hear the difference. It's worth giving it a shot, disabling it is as easy as flashing another zip in recovery.
8th May 2014, 08:30 AM   |  #7  
Member
Flag Corona
Thanks Meter: 23
 
93 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
worked like a charm
8th May 2014, 01:23 PM   |  #8  
XTRoRDiNAiRE's Avatar
Senior Member
Harlingen
Thanks Meter: 137
 
1,152 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Couldn't get this to work for me..I can't notice a difference and I can't get the option to show on settings..

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
8th May 2014, 08:10 PM   |  #9  
OP Senior Member
Flag So Cal
Thanks Meter: 111
 
974 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
I've not been able to get it to work on Viper yet, probably because there settings app is very different.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
Last edited by Izeltokatl; 8th May 2014 at 11:42 PM.
9th May 2014, 01:08 AM   |  #10  
andybones's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate NY
Thanks Meter: 9,442
 
9,669 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Izeltokatl

I've not been able to get it to work on Viper yet, probably because there settings app is very different.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

I'd gladly edit it.
The Following 3 Users Say Thank You to andybones For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes