Post Reply

Wind Mobile Canadian carrier

OP indianx

5th May 2014, 04:20 AM   |  #1  
OP Senior Member
Vancouver
Thanks Meter: 14
 
260 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Hi,

I have a HTC One M8 Verizon. somehow it does not detect the WIND mobile carrier.

I have s-off, rooted and Revolution ROM installed. Still I not working.
It supposed to be unlocked and work with T-Mobile. My old lg g2 is from tmobile and unlocked, which works without any problems with the Wind Mobile wcdma.
Changed Cid to 11111111

There is no issues with are all the others carriers like Rogers, Telus, Fido, Virgin and Bell. I successfully tested with them work colleagues Sims.

Any idea i can detect Wind Mobile?
Last edited by indianx; 5th May 2014 at 06:43 PM.
6th May 2014, 04:00 AM   |  #2  
Napoleones's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
139 posts
Join Date:Joined: May 2014
Correct me if I'm wrong, I think, an M8 will work with Wind Mobile if you bought it unlock not from any carrier.
6th May 2014, 04:02 AM   |  #3  
OP Senior Member
Vancouver
Thanks Meter: 14
 
260 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by Napoleones

Correct me if I'm wrong, I think, an M8 will work with Wind Mobile if you bought it unlock not from any carrier.

This one is from Verizon and it comes unlocked.

Works on any provider except Wind Mobile
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes