MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more

MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more
Post Reply

stk help!!

5th May 2014, 04:56 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
I am currently on ultimate nexus 4.2.2...but i am facing this problem...i dont want to change the rom..so can anyone plzz help me....thanks in advance!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-05-16-29-26.jpg
Views:	29
Size:	26.8 KB
ID:	2727131  
5th May 2014, 05:02 PM   |  #2  
banmancity's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by abhijeetshankar

I am currently on ultimate nexus 4.2.2...but i am facing this problem...i dont want to change the rom..so can anyone plzz help me....thanks in advance!!

It may be a kernel problem
flash this kernel (bindassboost 2.5)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2683095
if you want xtreme kernels search from Google as it is not allowed to talk about them here
6th May 2014, 03:01 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by banmancity

It may be a kernel problem
flash this kernel (bindassboost 2.5)
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2683095
if you want xtreme kernels search from Google as it is not allowed to talk about them here

i am using xtreme kernel but it is not working....
6th May 2014, 04:23 AM   |  #4  
banmancity's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by abhijeetshankar

i am using xtreme kernel but it is not working....

try bindass boost
6th May 2014, 12:49 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
67 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by banmancity

try bindass boost

tried buddy....still not working...
6th May 2014, 01:04 PM   |  #6  
banmancity's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
81 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by abhijeetshankar

tried buddy....still not working...

have you tried wiping your cache bro?
I'm thinking it's kernel problem as incompatible kernel sometimes causes apps to force closed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A110 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank