Speed Up Deodexing with JoelDroid Batch Deodexer

Android 5.0 Lollipop brings many under-the-hood changes like changing the default compiler … more

Top 5 Apps for 2014 + Top Xposed Mod of 2014 – XDA TV

Its that time of year where you look back and remember the things that happened … more

NVIDIA SHIELD Tablet Gets Android 5.0.1, OTA Available

The NVIDIA SHIELD Tablet is the latest Android-powered device released by famed GPU … more

FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Lg l5 e612 v10 kdz error

OP fastantu47

8th May 2014, 06:33 PM   |  #1  
fastantu47's Avatar
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 3
 
110 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More


what i should? They kdz isn't my country. My phone model e612 but looks e610 because of cm11

but I'm installing v20d+root+cmw ease. are not a problem
8th May 2014, 08:26 PM   |  #2  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
275 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Your english is horrible. I don't understand what is your problem...
By the way you wrote about this problem in other thread.
Last edited by Poland_Developers; 9th May 2014 at 10:11 AM.
8th May 2014, 08:49 PM   |  #3  
fastantu47's Avatar
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 3
 
110 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
:d
yes i install v10 kdz and i have error. but i can install v20 kdz?
8th May 2014, 10:34 PM   |  #4  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
275 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
If you want downgrade soft from v20 to v10 you must use special soft [.kdz] with modifications.
9th May 2014, 06:11 AM   |  #5  
fastantu47's Avatar
OP Senior Member
Flag Adana
Thanks Meter: 3
 
110 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
i use different two kdz. but i'm not successful. error error error :'(
9th May 2014, 10:00 AM   |  #6  
Poland_Developers's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
275 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
It's very simple. If downgrade soft is impossible, stay on Jelly Bean [v20] for your model of L5.
Last edited by Poland_Developers; 9th May 2014 at 02:07 PM.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes