FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi all, just got my SW2 tonight used! Loving it so far! Unfortunately the previous owner pulled the black part of the port cover off by accident and then lost it. Theres still a clear plastic piece with the bits that actually go into the port. Has this happened to anyone else? I'm worried without the black part moisture may get in? I know the remaining bit does fill the post but with out the black square I'm not sure if it's vulnerable.

What do you guys think? Anyone had this break on them?

I've attached an image of the piece that's left!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-05-08 22.09.31.jpg
Views:	181
Size:	241.5 KB
ID:	2733052  
8th May 2014, 11:20 PM |#2  
kill_dano's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
More
Quote:
Originally Posted by ben.cordy

Hi all, just got my SW2 tonight used! Loving it so far! Unfortunately the previous owner pulled the black part of the port cover off by accident and then lost it. Theres still a clear plastic piece with the bits that actually go into the port. Has this happened to anyone else? I'm worried without the black part moisture may get in? I know the remaining bit does fill the post but with out the black square I'm not sure if it's vulnerable.

What do you guys think? Anyone had this break on them?

I've attached an image of the piece that's left!

I think the rubber gasket is still attached. Check for it. if so, then find something made of black plastic and shape it into the right size with a dremel. then glue it on.
9th May 2014, 07:28 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by kill_dano

I think the rubber gasket is still attached. Check for it. if so, then find something made of black plastic and shape it into the right size with a dremel. then glue it on.

Is the rubber gasket that clear is piece? Guessing the black bit is actually very thin as there isn't much more room!
9th May 2014, 02:40 AM |#4  
princemarcus19's Avatar
Senior Member
Flag Bronx,NY
Thanks Meter: 39
 
More
**** just happened to me 2 days ago,lucky i have my pieace, amma super gule it bck its hard to pull it out with the cover even thou platic layer is protecting it.

Sent from my C6833 using XDA Free mobile app
9th May 2014, 07:29 AM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by princemarcus19

**** just happened to me 2 days ago,lucky i have my pieace, amma super gule it bck its hard to pull it out with the cover even thou platic layer is protecting it.

Sent from my C6833 using XDA Free mobile app

Gutted! Wish the piece was still here for this one! Doubt Sony can provide replacements!
19th May 2014, 01:17 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
So it's continued to bug me, I'm no trying to solve this myself. I've tried various rubber pieces but everything is a little too deep (the remaining part is quite deep so the outer piece must be very very thin. Currently trial is with a product called sugru which is moldable chewing gum consistancy but solidifies over night. I've packed the port with it and will see if it does the trick! Because the inner piece is still there the new rubber should just bond with that like the original port cover!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes