Post Reply

Problem flashing to stock firmware

12th May 2014, 12:41 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2013
I have a Galaxy S4 Canadian version (Sgh-i337m) with Bell.

It was sent to Samsung to be repaired because the sim card stopped reading. They replaced the pcb and it was working when I got it back, but when I flashed to Bobcat rom v5.1 and it worked, but the sim card stopped reading 1 hour later, so I flashed back to stock 4.2 and the sim card worked, but the sound stopped working from my speakers, and wifi stopped working, so I flashed back to bobcat v5.1 and the wifi works again, but the sound still doesn't work. Flashed back to stock 4.2.2 and wifi stopped, along with sound again. And everytime I boot it says something about forcing kernel, or warrant bit: kernel.

this time I flashed it to the official stock firmware latest 4.4.2 and still no sound, and its slow, and it says Device Status: Custom

I flashed the phone with odin, and with the OFFICIAL firmware for my phone and bell carrier. Can someone explain the sound, and possibly the sim card issue (i also got a new sim card)
Last edited by unf0cus; 12th May 2014 at 12:53 AM.
13th May 2014, 01:04 PM   |  #2  
The French Tickl3r's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 27
 
167 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
the warrant bit thing is probably caused by the non stock kernel that came with bobcat. also if you're jumping back and forth from kk to jellybean you might be having a mismatch in baseband. 422 would have MG1 while 442 is NC1.

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes