Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,444 Members 46,235 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][TWRP] 4.4.2 Sense 6 Stock 5.11.661.8 odex/deodex[17/05/2014]

Tip us?
 
artur0588
Old
(Last edited by artur0588; 23rd May 2014 at 09:54 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 1383
Posts: 938
Join Date: Apr 2012
Location: Kharkiv

 
DONATE TO ME
Default [ROM][TWRP] 4.4.2 Sense 6 Stock 5.11.661.8 odex/deodex[17/05/2014]

ROM 5.11.661.8 CL334166 release-keys 4.4.2 Sense 6 Telus.

Developed by me and based on official release for HTC One M7 5.11.661.8 CL334166 release-keys 4.4.2 Sense 6 Telus.

This ROM will be useful for developers and who want pure stock without any tweaks for self development.

Tested on HTC One Int. TWRP Recovery.

Requirements
:
-Custom recovery TWRP 2.7 05/05/2014 (not tested on CWM)

Installation
:
-Wipe data/factory reset
-Install downloaded rom
DOWNLOAD

-odex (link removed)(17/05/2014)
- deodex (link removed) (17/05/2014)
Thanks:

@Monfro for provide backup
HTC for update to sense 6
Changelog (17/05/2014):
:

Added APN auto set up on first boot
All Languages on Setup Wizard
Added weather animation, calculator, flashlite. Was missed in backup provide by @Monfro here http://forum.xda-developers.com/show...postcount=5865
Added easy lock by press top right corner
Fixed all FC in deodexed ROM
Changelog (15/05/2014):
:

Busybox
Init.d support
Root and SU
All Links Removed because this ROM not stable. New thread Coming soon with Custom ROM.
The Following 29 Users Say Thank You to artur0588 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
piyiotisk
Old
#2  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 62
Join Date: Jun 2008
Thanks, one question. Does it work on international version?
 
naudmick
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 270
Join Date: Jan 2012
Quote:
Thanks, one question. Does it work on international version?
yes tested but not 4g even with apn
 
rajoar
Old
#4  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by naudmick View Post
yes tested but not 4g even with apn
Does it not work in any way with 4G?
 
JHat83
Old
#5  
JHat83's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 34
Join Date: Aug 2012
Location: Doneck
Quote:
Originally Posted by piyiotisk View Post
Thanks, one question. Does it work on international version?
Yes
 
rajoar
Old
#6  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 46
Join Date: Oct 2008
Default Firmware?

Is it necessary or advisable to install new firmware or works perfectly with version 1.54.401.5?
 
horsetastic
Old
#7  
horsetastic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 744
Posts: 1,914
Join Date: Jun 2011
Location: Isle of Wight, UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rajoar View Post
Is it necessary or advisable to install new firmware or works perfectly with version 1.54.401.5?
You can keep what you have or upgrade. Version 1.54.401.5 doesn't have a firmware as it's a port and most will still be using the latest official firmware anyway. As long as it's 4.4.2 I'd say you're pretty safe to assume it'll work just fine running it.


a.k.a "jameslsmith", a.k.a "The War Horse"...... a.k.a "Zeus" <-----OK not really, but I am god-like!

If you've got nothing good to say....go talk to a tree!

Running InsertCoin (as it seems the best so far for H3G UK) or Something I Cooked Up Myself...... Life is GOOOOD!

PRE-S-OFF GUIDES

S-OFF HELP THREAD

CHECK OUT MY WEBSITE HERE


Design Wizard

Remember to Click the Thanks Button
 
darkarvan
Old
#8  
darkarvan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 142
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by rajoar View Post
Is it necessary or advisable to install new firmware or works perfectly with version 1.54.401.5?
really? this is very old. thats not a good idea.
 
horsetastic
Old
#9  
horsetastic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 744
Posts: 1,914
Join Date: Jun 2011
Location: Isle of Wight, UK

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by piyiotisk View Post
Thanks, one question. Does it work on international version?
OP states tested on int HTC One.... So one would assume it does.... As long as you're rooted etc etc then you can install any ROM that matched your device. I'm in the UK and currently running this software and have even update my firmware to match.... Not a single issue with anything

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

Oh yeh, I totally forgot to share this here as well as I'm sure there will be those who ask about it....

You wont get mobile data with this ROM in UK. Maybe not in US either and will need to manually add your carrier APN....

Here's a post that gives you the different APN settings.... Feel free to use in OP, they're only links but useful ones.


a.k.a "jameslsmith", a.k.a "The War Horse"...... a.k.a "Zeus" <-----OK not really, but I am god-like!

If you've got nothing good to say....go talk to a tree!

Running InsertCoin (as it seems the best so far for H3G UK) or Something I Cooked Up Myself...... Life is GOOOOD!

PRE-S-OFF GUIDES

S-OFF HELP THREAD

CHECK OUT MY WEBSITE HERE


Design Wizard

Remember to Click the Thanks Button
 
piyiotisk
Old
#10  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 62
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by horsetastic View Post
OP states tested on int HTC One.... So one would assume it does.... As long as you're rooted etc etc then you can install any ROM that matched your device. I'm in the UK and currently running this software and have even update my firmware to match.... Not a single issue with anything

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

Oh yeh, I totally forgot to share this here as well as I'm sure there will be those who ask about it....

You wont get mobile data with this ROM in UK. Maybe not in US either and will need to manually add your carrier APN....

Here's a post that gives you the different APN settings.... Feel free to use in OP, they're only links but useful ones.
how do you upgrade your firmware? link please
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes