Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Enable Call Recording on Xperia Z2 and Z3

Call recording, while not legal in every part of the world, is quite handy in certain situations. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

cannot establish google play connection server

OP wanyakuza

16th May 2014, 04:55 AM   |  #1  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
170 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
how to fix this?? i get this after defrost google play.
16th May 2014, 10:19 AM   |  #2  
Lemon_Lime`s's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
201 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

how to fix this?? i get this after defrost google play.

try to wipe dalvik cache

Sent from tapatalk using smartphone
17th May 2014, 05:45 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 8
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

how to fix this?? i get this after defrost google play.

Follow this instruction given by QYOBZ. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2110225
17th May 2014, 08:49 AM   |  #4  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
170 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by mohsen01

Follow this instruction given by QYOBZ. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2110225



i have try it but did'nt work bcoz it show "error edit sytem/etc .n one more when i see on other device the hosts file is same as well but in my phone the hosts is based on fly on mod gpu by slaid
17th May 2014, 09:02 AM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 8
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by wanyakuza



i have try it but did'nt work bcoz it show "error edit sytem/etc .n one more when i see on other device the hosts file is same as well but in my phone the hosts is based on fly on mod gpu by slaid

you need to be rooted, mount R/W to R/O.
17th May 2014, 09:29 AM   |  #6  
wanyakuza's Avatar
OP Senior Member
Flag ipoh
Thanks Meter: 3
 
170 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by mohsen01

you need to be rooted, mount R/W to R/O.

dont u clear about what i try to tell u??of course i have root my phone but it did work on when try edit hosts file.
17th May 2014, 12:21 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 8
 
67 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by wanyakuza

dont u clear about what i try to tell u??of course i have root my phone but it did work on when try edit hosts file.

I cant understand what you're saying.. can u post a screenshot. what kind of error did occur.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes