Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

play store and facebook not working XPERIA M

OP sanny5

19th May 2014, 08:55 AM   |  #1  
sanny5's Avatar
OP Senior Member
Flag GOTHAM
Thanks Meter: 1,055
 
1,498 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
hey guys...
im new to xperia m....
i have had plenty of experience with samsung phone though... u can see my threads...
problem is whenever i open playstore it says no connection... i cant even sign in my any account to phone... even facebook doesnt work... but other interned apps like whats browser etc worl fine... this ony happens on wifi... everything works perfectly on packet data !
it was working earlier... but from one day i have this problem... any help will be appretiated thank u
sorry for hopeless spellings
PLEEZ REPLY !!!!!!!!!
Last edited by sanny5; 19th May 2014 at 08:59 AM.
19th May 2014, 05:42 PM   |  #2  
paper13579's Avatar
Senior Member
Flag dublin
Thanks Meter: 258
 
687 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
You can try deleting the file hosts in /etc. Btw, you need to be rooted

If that doesn't work make sure you have ticked automatic date and time and automatic time zone in date & time settings.

Press Thanks If I Helped!!
20th May 2014, 03:05 AM   |  #3  
ansebovi's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 814
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by sanny5

hey guys...
im new to xperia m....
i have had plenty of experience with samsung phone though... u can see my threads...
problem is whenever i open playstore it says no connection... i cant even sign in my any account to phone... even facebook doesnt work... but other interned apps like whats browser etc worl fine... this ony happens on wifi... everything works perfectly on packet data !
it was working earlier... but from one day i have this problem... any help will be appretiated thank u
sorry for hopeless spellings
PLEEZ REPLY !!!!!!!!!

do u have freedom app? if not just reflash your phone...it will solve
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes