Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,529 Members 40,392 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Recovery question

Tip us?
 
Gil1957
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 74
Join Date: Apr 2012
Default [Q] Recovery question

I just rooted a friend's M8 and included the recovery in the toolkit that said Sprint TWRP I noticed that when I restart his M8, unlike my M7, it just reboots and doesn't offer choices like rebooting straight into recovery. Is there another TWRP that I can flash that will give the menu after reboot?

Thanks
 
Captain_Throwback
Old
#2  
Captain_Throwback's Avatar
Retired Moderator / Recognized Contributor
Thanks Meter 8644
Posts: 10,060
Join Date: Aug 2008
Location: Bensalem, PA

 
DONATE TO ME
That has nothing to do with recovery, at all. That's not a stock feature. I assume you're running a custom ROM on your M7?
Device 1: HTC One (M8)/831C | Hardware Version: 0005

Baseband: 1.08.20.0612_4 | PRI: 2.62_003 | PRL: 56019
Recovery: TWRP 2.7.1.0

Device 2: HTC Jewel/PJ75100 (EVO 4G LTE) | Hardware Version: 0003

Baseband: 1.13.11.1105 | PRI: 3.02_003 | PRL: 56018
Recovery: TWRP 2.7.1.0b

Device 3: HTC Shooter/PG86100 (EVO 3D) | Hardware Version: 0002
Baseband: 1.09.00.0108 | PRI: 1.55_003 | PRL: 22100
Recovery: TWRP 2.6.3.0

Device 4: HTC Supersonic/PC36100 (EVO 4G) | Hardware Version: 0004
Baseband: 2.15.00.01.15 | PRI: 2.33_003 | PRL: 40460
Recovery: TWRP 2.7.1.0
 
Gil1957
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 74
Join Date: Apr 2012
He has stock on his. We just rooted it. I have Viper on my M7. Probably will talk him into Vipor since Sprint is blocking third party WiFi like FoxFi.
 
scott_0
Old
#4  
scott_0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 330
Posts: 843
Join Date: Jun 2012
yeah, as said that's included with what ever rom you choose

sent from HTC M8 using tapatalk
 
ThrowingKs
Old
(Last edited by ThrowingKs; 3rd June 2014 at 01:58 AM.)
#5  
ThrowingKs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 189
Join Date: Jul 2010
You can get that menu on the stock ROM with GravityBox [KK] using Xposed. That is my exact setup right now.
GravityBox [KK] ---> Power tweaks ---> Advanced reboot menu

Edit: I have a rooted, S-off stock m8. I just haven't updated my signature in a while.
Edit2: Signature has been updated.
HTC One M8: 1.54.654.13 Rooted Stock De-Odexed -|- Firewater S-off -|- TWRP: CTB's 2.7.1.0
HBoot: 3.16.0.0000 -|- CID: 11111111 -|- PRI: 2.28_003 -|- PRL: 51101 -|- Radio: 1.08.20.0610
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes