Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

dashclock in stock 4.4.2

OP SentryMescudi

6th June 2014, 10:58 AM   |  #1  
SentryMescudi's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 105
 
391 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
How to make DashClock working on DN3 V5+? The widget wont stay at "home" the touchwiz widget always replace it
6th June 2014, 11:34 AM   |  #2  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,749
 
2,877 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by SentryMescudi

How to make DashClock working on DN3 V5+? The widget wont stay at "home" the touchwiz widget always replace it

Remove the touchwiz widget after adding dashclock widget on lockscreen. Expan the touchwiz lockscreen and then long press on it you'll see an option remove on top.
6th June 2014, 09:31 PM   |  #3  
SentryMescudi's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 105
 
391 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by singhpratik87

Remove the touchwiz widget after adding dashclock widget on lockscreen. Expan the touchwiz lockscreen and then long press on it you'll see an option remove on top.

Thanks, and why i cant use widgets it when the phone is secured?
7th June 2014, 03:29 AM   |  #4  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,749
 
2,877 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by SentryMescudi

Thanks, and why i cant use widgets it when the phone is secured?

Samsung removed that feature in the Kit Kat update

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes