Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,958 Members 52,458 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] on stock mj9 boot loader - is there a GPS fix?

Tip us?
 
BlakeDC
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 31
Join Date: Oct 2010
Default [Q] on stock mj9 boot loader - is there a GPS fix?

So my GPS only works while my screen is turned off and locked.

Anybody else having the same issue?

Sadly I am on a locked boot loader and pretty sure my warranty is gone due to age of phone...

Anybody know of a fix? This issue remains persistent through flashing all ROMs nebulous, stock, etc (bootstrapped). I can't navigate at all these days BC it just will drop as soon as I turn the screen on! Then I have to turn the screen back off/lock and hope it syncs and starts telling me turn by turns again.

Uuugh frustration with a locked boot loader!

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app
 
DreamFX
Old
#2  
DreamFX's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 379
Posts: 1,139
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by BlakeDC View Post
So my GPS only works while my screen is turned off and locked.

Anybody else having the same issue?

Sadly I am on a locked boot loader and pretty sure my warranty is gone due to age of phone...

Anybody know of a fix? This issue remains persistent through flashing all ROMs nebulous, stock, etc (bootstrapped). I can't navigate at all these days BC it just will drop as soon as I turn the screen on! Then I have to turn the screen back off/lock and hope it syncs and starts telling me turn by turns again.

Uuugh frustration with a locked boot loader!

Sent from my SCH-I605 using XDA Free mobile app
Wow that is bizzare. Never heard of that one.
 
Domush
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 294
Join Date: Jun 2007
Location: Central USA
Try uninstalling maps and clearing maps data via app manager and running the stock version. If that works you can let it update again and it will work.

That's how I fixed my maps issue with GPS
--
Did I help you out? Click the THANKS button - It's free, instant, and encourages me to continue helping here.
 
BlakeDC
Old
(Last edited by BlakeDC; 9th June 2014 at 11:11 PM.)
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 31
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Domush View Post
Try uninstalling maps and clearing maps data via app manager and running the stock version. If that works you can let it update again and it will work.

That's how I fixed my maps issue with GPS
I did that, still busted ;(

It wont even lock on any GPS app with the screen on, I tried with TopNTP, GPS Status, etc. Screen off, locks in 1-2 seconds. Screen on...never....


Quote:
Originally Posted by DreamFX View Post
Wow that is bizzare. Never heard of that one.
Yeah...it's insanity. Killing me so badly. I'm not going to be able to sell this thing when I get my G3 now >.<
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes