FORUMS

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

Droid Turbo Lollipop OTA, 2015 Moto G Leaked – XDA TV

Android Lollipop for the Droid Turbo has been released. That and much more … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Several times when I try to reproduce full screen videos I just see a black screen or lines in my screen. For example IMDB app ....currently running kk 4.4.2 CND2.

Any ideas ?

Enviado desde mi SM-P600 mediante Tapatalk
Last edited by mantrajt; 7th June 2014 at 01:06 PM.
The Following User Says Thank You to mantrajt For This Useful Post: [ View ]
7th June 2014, 11:28 PM |#2  
Junior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Happens to mine too with twitch app, for some reason when I put my spen near the screen I can watch full screen video for a little while
8th June 2014, 01:49 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
More
Sam here just noticed this is in the regular player

Sent from my SGH-T889 using Tapatalk
8th June 2014, 02:06 PM |#4  
22sl22's Avatar
Recognized Contributor
Flag London
Thanks Meter: 3,256
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mantrajt

Several times when I try to reproduce full screen videos I just see a black screen or lines in my screen. For example IMDB app ....currently running kk 4.4.2 CND2.

Any ideas ?

Enviado desde mi SM-P600 mediante Tapatalk

Do you mean like this?

I had this with KitKat but after installing a custom kernel, wipe cache and dalvik it was gone
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140422_211332.jpg
Views:	403
Size:	254.2 KB
ID:	2787176  
8th June 2014, 03:43 PM |#5  
mantrajt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 32
 
More
Quote:
Originally Posted by 22sl22

Do you mean like this?

I had this with KitKat but after installing a custom kernel, wipe cache and dalvik it was gone

Im still on stock unrooted kk. I will try wiping caches to see if it helps. Thanks

Enviado desde mi SM-P600 mediante Tapatalk
19th June 2014, 11:35 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi! Did wiping cache help?
I have the same issue on rooted stock 4.4.2.
19th June 2014, 03:17 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Getting the same on xKat v3 rom! When I use MPlayerX I get the problem consistently while VLC player gives it sporadically.
19th June 2014, 06:16 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Rebooting or disabling UI overlay in developer options fixes it. Samsung has to fix it in their next update make sure to submit the bug to samsungs support so they are more aware of it.
The Following User Says Thank You to elzeus For This Useful Post: [ View ]
18th October 2014, 01:25 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by 22sl22

Do you mean like this?

I had this with KitKat but after installing a custom kernel, wipe cache and dalvik it was gone

Im glad im not the only one w this issue...i would just do a reset n then it was gone.
1st November 2014, 04:28 PM |#10  
internetpilot's Avatar
Senior Member
Flag NE Florida
Thanks Meter: 135
 
More
Had this problem start happening out of the blue (as in NOT after rooting or accepting an update, etc.). First noticed it when playing internet videos (Facebook, embedded YouTube, etc.) on fullscreen, but then it started happening with all videos (whether using stock player, MX, etc.) for full movies that I have on my external SD card. Running stock rooted with TWRP recovery.

Wiping cache solved it completely for me. Of course, wiping cache with too new of a version of TWRP recovery caused my cache partition to be unmountable, resulting in boot loops and all kinds of issues, but that's another story entirely! Solved the new problem by switching to Philz recovery, wiped cache again, and everything was fine. I probably would've been fine just downgrading my version of TWRP as well, but I'm using Philz recovery on my Note 2 phone, too, so I'm fine with using it on the tablet as well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes