Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,035 Members 42,237 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] [ask] why my leo always restart after benchmark?

Tip us?
 
icecool87
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2010
Default [Q] [ask] why my leo always restart after benchmark?

hello everyone...

i have htc hd 2 t mobile version and after trying benchmark with antutu (official from PS ) when it's benchmark graphich suddennly my htc was restart?
and after restart i get score +- 3425..hmm it was bad or?

sorry for my english..
can anyone explaind what i had today?

thx a lot

update:
1. HTC HD 2 Tmo with custom room nexushd2 versi 4.2.2 nand flash..
2. Micro sd toshiba 8 GB class 4
3. ALmost apps moved to sdcard with link2sd..
 
Partitionator
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 103
Join Date: Sep 2011
I have the same "Problem". I Tryed it with a few Mainboards, all the same.
Maybe it's a missing lib, but I'm not sure because it isn't a real Problem and so I didn't tryed to find the Reason.

But I think you are happy that that probably isn't a Hardware Problem
 
Robbie P
Old
#3  
Robbie P's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,944
Posts: 4,153
Join Date: Feb 2011
Location: London
I think it has to do with max cpu speed and tytung's kernel, see this post, the benchmark seems to run correctly using walter76's 2.6.35 kernel on other roms.

HTC HD2 (EU)
SPL 2.08. HSPL3;
Magldr 1.13 thanks bepe & Cotulla
On NAND - WP7.8 pdaimatejam v8.8 thanks to pdaimatejam, DFT, YukiXDA, xboxmod etc
On SDcards - Numerous Android SD builds & NativeSD ROMs (Thanks boonbing, Xylograph, securecrt & Almighty tytung!)
Radio 2.15.50.14 & Thanks to everyone@XDA
Recognised Contributor Code of Conduct

Learning Never Ends Team member
 
icecool87
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Partitionator View Post
I have the same "Problem". I Tryed it with a few Mainboards, all the same.
Maybe it's a missing lib, but I'm not sure because it isn't a real Problem and so I didn't tryed to find the Reason.

But I think you are happy that that probably isn't a Hardware Problem
thx for ur respond
yeah i'm glad thats my leo still a live..just wonder why

Quote:
Originally Posted by Robbie P View Post
I think it has to do with max cpu speed and tytung's kernel, see this post, the benchmark seems to run correctly using walter76's 2.6.35 kernel on other roms.
ok i'll check
thx...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes