FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (Apr 17 – 24)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Glimpse Notifications: Easier Lockscreen Notifications

Lollipop brought a revamp to the lockscreen, taking away custom widgets but … more

What Are the Best Looking Apps on Android?

As more developers are updating their apps with Material Design elements, we’re … more

Cyngn Explained: Who’s Cyanogen, What’s Cyanogen OS?

While Cyanogen, Inc has been the source of many headlines lately, there … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

How to flash CM rom into system 1 with BMM ??

10th June 2014, 04:40 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Hi,

BMM is installed in system 1. if flash cm11 to system 1.

it works ??

Thanks
10th June 2014, 05:24 AM |#2  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 659
 
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

Hi,

BMM is installed in system 1. if flash cm11 to system 1.

it works ??

Thanks

Yes

Sent from my Razr XT910
10th June 2014, 06:25 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by welder73

Yes

Sent from my Razr XT910

could you share the procedure for flash into system 1 ?

thanks
10th June 2014, 07:43 AM |#4  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 659
 
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

could you share the procedure for flash into system 1 ?

thanks

Mount system-format system
Mount data-format data
Format cache
Wipe data&factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Install rom
Wipe cache and dalvik again
Install gapps
Wipe cache and dalvik again
Reboot

Sent from my Razr XT910
10th June 2014, 07:51 AM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by welder73

Mount system-format system
Mount data-format data
Format cache
Wipe data&factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Install rom
Wipe cache and dalvik again
Install gapps
Wipe cache and dalvik again
Reboot

Sent from my Razr XT910

Mount system-format system
Mount data-format data

Are upper 2 steps do in BMM ?

Thanks
10th June 2014, 09:01 AM |#6  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 659
 
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

Mount system-format system
Mount data-format data

Are upper 2 steps do in BMM ?

Thanks

You can do everything from BMM.
+ I always format internal storage,to get rid of leftovers.

Sent from my Razr XT910
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes