Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more

Updated Android Lollipop Preview Images – XDA TV

The Android Lollipop Preview Images are now available! That and much more news is … more

Get a Complete Set of Logs with Andy Log

The importance of proper logging is undeniable. No, we’re not talking about lumberjack work. … more
Post Reply

How to flash CM rom into system 1 with BMM ??

OP williamlaw

10th June 2014, 04:40 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
176 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Hi,

BMM is installed in system 1. if flash cm11 to system 1.

it works ??

Thanks
10th June 2014, 05:24 AM   |  #2  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 342
 
913 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

Hi,

BMM is installed in system 1. if flash cm11 to system 1.

it works ??

Thanks

Yes

Sent from my Razr XT910
10th June 2014, 06:25 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
176 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by welder73

Yes

Sent from my Razr XT910

could you share the procedure for flash into system 1 ?

thanks
10th June 2014, 07:43 AM   |  #4  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 342
 
913 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

could you share the procedure for flash into system 1 ?

thanks

Mount system-format system
Mount data-format data
Format cache
Wipe data&factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Install rom
Wipe cache and dalvik again
Install gapps
Wipe cache and dalvik again
Reboot

Sent from my Razr XT910
10th June 2014, 07:51 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
176 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by welder73

Mount system-format system
Mount data-format data
Format cache
Wipe data&factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Install rom
Wipe cache and dalvik again
Install gapps
Wipe cache and dalvik again
Reboot

Sent from my Razr XT910

Mount system-format system
Mount data-format data

Are upper 2 steps do in BMM ?

Thanks
10th June 2014, 09:01 AM   |  #6  
welder73's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 342
 
913 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by williamlaw

Mount system-format system
Mount data-format data

Are upper 2 steps do in BMM ?

Thanks

You can do everything from BMM.
+ I always format internal storage,to get rid of leftovers.

Sent from my Razr XT910
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes