Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,791 Members 47,240 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Help!! Link2SD package invalid when trying to make Link

Tip us?
 
EGY falcon
Old
(Last edited by EGY falcon; 11th June 2014 at 12:39 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: May 2014
Unhappy [Q] Help!! Link2SD package invalid when trying to make Link

Hello guys
I have Sony Xperia L - Jellybean 4.2.2 - 15.3.A.1.17 - Rooted Stock ROM - Locked Bootloader
I'm facing a problem with Link2SD app, when I try to make a link ( any google playstore and APKs ) I got This error:
-----------------------
Failure
Link2SD package invalid
-----------------------
but all the other features of the app run correctly, I have read before something that might be the responsible for the error but I didn't totally understand it , that the directory where I'm trying to make the link might be changed to be ~ read only ~
So, Please I need any help and I'll be grateful.


Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-21-14-07-48.png
Views:	456
Size:	27.7 KB
ID:	2791629  
 
Xieon1
Old
(Last edited by Xieon1; 20th June 2014 at 03:14 PM.)
#2  
Xieon1's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 41
Join Date: Nov 2012
Location: Boston
I have the same problem. I've tried different versions of the app, etc, nothing seems to work.

LG Optimus F6 running Jelly Bean
Xperion Rom
Freedom Kernal.

Any version I use that is the plus version (which is needed to move a files internal files) doesn't work. I try to make a link, and get an error "Link2SD Package Invalid". I used to have no problem with the pro version.

Now the only way I can avoid that error is by installing the pro, and going with the basic to use.
 
persian___boy
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 16
Join Date: May 2014
Also I have same problem any advise?
 
Greight
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 397
Join Date: Aug 2012
Same here. Any ideas?
Please read this:
Iran is a very big country, there are many people there. Some of them are as knowledgeable as a cucumber, however the majority I can say are wise. The wise hate the current conditions in their country. I just want you to know Iranians like friendship, if some of them don't it's because of what imposed on them. You may or may not understand unless you be in this situation.
 
masanamuthu
Old
#5  
masanamuthu's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 60
Join Date: Apr 2014
Location: pollachi
Im using this link2sd app. I can create link to sd card for the apps. Maximum apps are movngto sdcard successfully. I was facing one or two apps are not movng to sdcard. Onethng im usng sgy duos gts6102. Try to move another apps.. HIT >>>>> THANKS if i helped

Sent from my GT-S6102 using XDA Free mobile app
 
Greight
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 397
Join Date: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by masanamuthu View Post
Im using this link2sd app. I can create link to sd card for the apps. Maximum apps are movngto sdcard successfully. I was facing one or two apps are not movng to sdcard. Onethng im usng sgy duos gts6102. Try to move another apps.. HIT >>>>> THANKS if i helped

Sent from my GT-S6102 using XDA Free mobile app
Sorry I couldn't exactly understand what you wrote but with what I got, your response was not relevant.
Please read this:
Iran is a very big country, there are many people there. Some of them are as knowledgeable as a cucumber, however the majority I can say are wise. The wise hate the current conditions in their country. I just want you to know Iranians like friendship, if some of them don't it's because of what imposed on them. You may or may not understand unless you be in this situation.
 
masanamuthu
Old
#7  
masanamuthu's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 60
Join Date: Apr 2014
Location: pollachi
I think it will works on only low activity devices such a version of 2.3.6. This method users i saw only in samsung galaxy y duos . I didnt heard any 4.0 version android user use this...

Sent from my GT-S6102 using XDA Free mobile app

---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326 ask here ..

Sent from my GT-S6102 using XDA Free mobile app
 
EGY falcon
Old
#8  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 33
Join Date: May 2014
Finally, I got the problem, When I got this error I was using a cracked version :-B, and for some reason the cracked version has an issue with the linking option but when I purchased the app it works fine

Sent from my C2105 using XDA Premium 4 mobile app
 
viveksvdy2014
Old
#9  
viveksvdy2014's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Feb 2014
Location: palakkad , Kerala

 
DONATE TO ME
Default Thats It!

It Happens With Cracked App! Try Using Lucky Patvher First!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Make Text Entry More Efficient with Macro Text Expansion

One of the best things about the modern day smartphone is its ability to save us … more

Fix KitKat WiFi Drops on Your Own

Despite introducing many useful features and overall great performance and enhancements,Android 4.4 KitKat … more

Bring Back Tablet UI on KitKat

Google presented their brand new UI for tablets alongsidethe release of Android 3.0 Honeycomb back in early … more

Give Your Notification Shade a Facelift with these Modding Guides

Modification has always been one of the strong suits of Android, due in … more