Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] How to fix My Devices Stuck At animation Boot Alcatel One Touch 4011x

OP techpowering

11th June 2014, 01:28 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag keningau
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Devices One Touch 4011x MT6575

Flashing CMW V5.5.0.4 and do nandroid backup for safety....im wrong edit some word in build.prop ,restart devices then got stuck at animations boots,im trying restore but still stuck at animations boots..btw the backup has work before..how to fix this problem in cmw?btw my devices still can go cwm..

PHP Code:
Starting recovery on Sun Jan  1 01:24:30 2012
can
't open /dev/tty0: No such file or directory
framebuffer: fd 3 (320 x 480)
ioctl(): blank: Invalid argument
ioctl(): blank: Invalid argument
CWM automade 24.07.2013 04:48:02       
recovery filesystem table
=========================
  0 /tmp ramdisk (null) (null) 0
  1 /misc emmc /dev/misc (null) 0
  2 /data ext4 /dev/block/mmcblk0p7 (null) 0
  3 /system ext4 /dev/block/mmcblk0p5 (null) 0
  4 /cache ext4 /dev/block/mmcblk0p6 (null) 0
  5 /boot emmc /dev/bootimg (null) 0
  6 /recovery emmc /dev/recovery (null) 0
  7 /sdcard vfat /dev/block/mmcblk1p1 (null) 0
  8 /sd-ext auto /dev/block/mmcblk1p2 (null) 0

W:Unable to get recovery.fstab info for /datadata during fstab generation!
W:Unable to get recovery.fstab info for /emmc during fstab generation!
I:Completed outputting fstab.
I:Processing arguments.
I:Checking arguments.
I:device_recovery_start()
Command: "/sbin/recovery"

ro.secure=0
ro.allow.mock.location=1
ro.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mass_storage,adb
ro.build.id=IMM76L
ro.build.display.id=full_MTK-eng 4.0.4 IMM76L eng.rua1.20130129.114933 test-keys
ro.build.version.incremental=eng.rua1.20130129.114933
ro.build.version.sdk=15
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Вто Янв 29 11:51:46 MSK 2013
ro.build.date.utc=0
ro.build.type=eng
ro.build.user=rua1
ro.build.host=rua1-desktop
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=Full Android on Emulator
ro.product.brand=Android
ro.product.name=full_MTK
ro.product.device=MTK
ro.product.board=MTK
ro.product.cpu.abi=armeabi
ro.product.manufacturer=unknown
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=unknown
ro.build.product=MTK
ro.build.description=full_MTK-eng 4.0.4 IMM76L eng.rua1.20130129.114933 test-keys
ro.build.fingerprint=Android/full_MTK/MTK:4.0.4/IMM76L/eng.rua1.20130129.114933:eng/test-keys
ro.build.characteristics=default
ro.cm.device=MTK
keyguard.no_require_sim=true
ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy
ro.ril.hsxpa=1
ro.ril.gprsclass=10
ro.adb.qemud=1
ro.kernel.android.checkjni=1
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
net.bt.name=Android
net.change=net.bt.name
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
ro.factorytest=0
ro.serialno=
ro.bootmode=unknown
ro.baseband=unknown
ro.carrier=unknown
ro.bootloader=unknown
ro.hardware=mt6575
ro.revision=1710983680
ro.emmc=0
sys.usb.vid=0BB4
init.svc.recovery=running
sys.usb.config=mass_storage,adb
service.adb.root=1
init.svc.adbd=restarting
sys.usb.state=mass_storage,adb

I:Checking for extendedcommand...
I:Skipping execution of extendedcommand, file not found... 
Last edited by techpowering; 11th June 2014 at 09:17 PM. Reason: edit word
11th June 2014, 06:35 PM   |  #2  
OP Junior Member
Flag keningau
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
hello someone please help
11th June 2014, 06:51 PM   |  #3  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setbal
Thanks Meter: 54
 
242 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by techpowering

hello someone please help

you can't go to cwm?
11th June 2014, 09:08 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag keningau
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
thank for replying...im really need help? my devices still can in cwm..did you know what cause problem about my devices? trying restore still stuck at boot animation...btw backup was working before.. please help
11th June 2014, 11:52 PM   |  #5  
FSadino's Avatar
Senior Member
Flag Setbal
Thanks Meter: 54
 
242 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by techpowering

thank for replying...im really need help? my devices still can in cwm..did you know what cause problem about my devices? trying restore still stuck at boot animation...btw backup was working before.. please help

1. Go to CWM
2. Do a Factory Reset
3. Clear cache and dalvik-cache
3. Restore your backup
3. Clear cache and dalvik-cache (again)
4. Reboot and wait. (may take some time to start)

If it still does not, you have to install adb shell on pc and replace the original file build.prop
I hope it was usefull

greetings
12th June 2014, 01:47 PM   |  #6  
OP Junior Member
Flag keningau
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by FSadino

1. Go to CWM
2. Do a Factory Reset
3. Clear cache and dalvik-cache
3. Restore your backup
3. Clear cache and dalvik-cache (again)
4. Reboot and wait. (may take some time to start)

If it still does not, you have to install adb shell on pc and replace the original file build.prop
I hope it was usefull

greetings

Thank for Reply i have a question can we replace the original file build.prop in update.zip?because my devices has damage usb port ( some small damage on board i/c ) so my devices cant be detected anymore at computer..it because im plug charger usb on car.. btw i was doing factory reset,clean cache,davlik,restore ,clean again now reboot and wait..i will update how it work...uuh i hope build.prop can replace with zip file
15th June 2014, 12:46 PM   |  #7  
HadpeH's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
i believe there is not much you can do without usb connection. you have to get your usb working again before you can fix the phone.

Sent from my ONE TOUCH 4011X using XDA Free mobile app
16th June 2014, 06:49 PM   |  #8  
HadpeH's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2014
you can try to extract the file you need from the stock rom here - sourceforge(dot)net/projects/alcatel/files-
i think you can replace build.prop using updater script.

Sent from my ONE TOUCH 4011X using XDA Free mobile app
17th June 2014, 03:27 AM   |  #9  
moonbutt74's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 463
 
953 posts
Join Date:Joined: May 2014
Prompt hey
Quote:
Originally Posted by HadpeH

you can try to extract the file you need from the stock rom here - sourceforge(dot)net/projects/alcatel/files-
i think you can replace build.prop using updater script.

Sent from my ONE TOUCH 4011X using XDA Free mobile app

if you have an sdcard remove it put in card reader connect card reader to pc, download aromafm to card and the build.prop
replacement put card back into device, boot into cwm, install aromafm.zip start file manager nav to proper build.prop and copy,
nav to /system and paste, long pres on newly pasted build prop and set perm to 644. reboot.

m
17th June 2014, 02:27 PM   |  #10  
OP Junior Member
Flag keningau
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by moonbutt74

if you have an sdcard remove it put in card reader connect card reader to pc, download aromafm to card and the build.prop
replacement put card back into device, boot into cwm, install aromafm.zip start file manager nav to proper build.prop and copy,
nav to /system and paste, long pres on newly pasted build prop and set perm to 644. reboot.

m

Thank you i will try as soon...and will update how works
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes